Mene kohtaan Ghostemane

 

GHOSTEMANE HELSINKIIN MARRASKUUSSA

Rap-artisti Ghostemanen huhtikuun siirtyneelle konsertille on nyt saatu korvaava päivämäärä: artisti esiintyy Helsingin Telakalla 4. marraskuuta 2020. The Circuksen keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle. Mikäli uusi keikkapäivä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Lippupisteeseen 30.4.2020 saakka.

GHOSTEMANEN HELSINGIN KEIKKA SIIRTYY
Odottamattomien muutosten vuoksi rap-artisti Ghostemanen loput Euroopan kiertuepäivämäärät peruuntuvat ja kiertue suunnitellaan järjestettävän myöhempänä ajankohtana. Helsingin korvaavaa konserttipäivää selvitetään ja asiakkaita tiedotetaan päivämäärän vahvistuttua. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle. Mikäli uusi keikkapäivä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Lippupisteeseen 30.4.2020 saakka.
“To all my European fans, I’m postponing the rest of the Hiadica tour. Due to unforeseen circumstances, I’m not able deliver the show you deserve. All tickets will be valid for the rescheduled dates. I’ll be back soon, bigger, better, louder. Love you all.” artisti tiedottaa kanavissaan.
Tapahtumajärjestäjät Live Nation ja Blockfest pahoittelevat peruuntumista.
Lippujen palautusohjeet mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi:
Lippurahojen palautusta voi hakea alla olevasta linkistä:
https://web.lippu.fi/palautus/
Täyden palvelun myyntipisteistä ostetut liput voi myös palauttaa samaan myyntipisteeseen.
Lisätiedot: www.lippu.fi/palaut

Ghostemane

Ghostemane

ke 04 marras 2020
Helsinki

Ovet: 19.00

Floridassa varttunut, sittemmin Los Angelesiin muuttanut Ghostemane lukeutuu samaan, pääasiassa SoundCloudin kautta suurempaan suosioon ponnistaneeseen rap-aaltoon kuin $uicideboy$, Pouya sekä Bones. Hänen polkunsa musiikin parissa alkoi hc punk ja doom metal -bändien kautta, kunnes hän tutustui mm. Three 6 Mafian edustamaan Memphis rap -tyylisuuntaukseen. Siitä lähti kipinä, joka on johtanut melkoiseen tuotteliaisuuteen julkaisurintamalla sekä vienyt artistia kiertueille ympäri maailmaa.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 29,50 euroa Lippupisteestä. Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Facebook-tapahtuma

Ei ennakkolipunmyyntiä.

Lisätiedot tapahtuman kuvauksessa!

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof