Mene kohtaan Lamb of God

LAMB OF GOD + KREATOR OULUN KONSERTTI SIIRTYY VUODELLE 2022

Lamb Of Godin ja Kreatorin State Of Unrest -kiertue siirtyy vuodella eteenpäin. 22. marraskuuta Oulun Teatriaan suunnitellulle konsertille on nyt saatu korvaava päivämäärä 21. marraskuuta 2022. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

 

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 27.12.2021 mennessä.

Ticketmasterin palautuslomake

Yhtyeet, RH Entertainment ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

LAMB OF GOD + KREATOR OULUN KONSERTTI SIIRTYY VUODELLE 2021
Lamb Of Godin, Kreatorin ja Power Tripin State Of Unrest -kiertue siirtyy ensi vuodelle. 30. maaliskuuta Oulun Teatriaan suunnitellulle konsertille on nyt saatu korvaava päivämäärä 22. marraskuuta 2021. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan.
Yhtyeet, RH Entertainment ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haitt

Lamb of God & Kreator: State Of Unrest Tour

Lamb of God & Kreator: State Of Unrest Tour

ma 21 marras 2022
Oulu

Ovet: 18.00

Ikäraja: 18+

Groove metalin jättiläinen, amerikkalainen Lamb Of God sekä teutonithrash-legenda Kreator konsertoivat marraskuussa 2021 Oulussa. Erikoisvieraana australialainen Thy Art Is Murder ja illan avaa yhdysvaltalainen Gatecreeper.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 46 euroa Ticketmasterista. Kaikki paikat ovat seisomapaikkoja.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 46,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster, RH Entertainment ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
RH Entertainment