Mene kohtaan Disney On Ice

Disney On Ice: Magical Ice Festival

la 22 helmi 2020
Turku

Ovet: 09.30

Magical Ice Festival -show’ssa on luvassa lajitelma Disney-tarinoiden rakastetuimpia kohtauksia. Liity pelottoman tutkimusmatkailija Vaianan ja puolijumala Mauin seuraan heidän tapahtumarikkaalla matkallaan palauttamaan Te Fitin varastettua sydäntä. Kuninkaalliset sisarukset Anna ja Elsa, hulvaton lumiukko Olaf, vuorikiipeilijä Kristoff sekä hänen uskollinen poronsa Sven vievät sinut matkalle säkenöivän maiseman läpi huikeassa tarinassa täynnä rohkeutta, taikuutta ja unohtumattomia hahmoja. Sukella meren alle ja liity Sebastianin ja Arielin seuraan, kun he pysäyttävät shown ”Pieni Merennneito” -numerollaan. Saatat myös joutua rämäpäisen väkijoukon keskelle, kun heidän luonaan vierailee Tähkäpää ja hänen uskottunsa Flynn Disneyn tarinasta ”Kaksin karkuteillä”.  Heittäydy lopuksi ”Kaunotar ja hirviö” -tarinan pariin, kun Hirviö ja hänen linnansa lumotut hahmot valloittavat lavan Bellelle tekemässään showssa. Show’ta luotsaavat tuttuun tapaan Mikki, Minni, Aku sekä Hessu Hopo.

Esitys kestää n. 2t sisältäen lyhyen väliajan. Esitys on suomenkielinen.

LIPUT

Alle 3-vuotiaat voivat olla vanhempien sylissä ilman lippua. Jos lapselle halutaan oma paikka, on lapselle ostettava oma lippu.

Permanto (istumapaikat jäällä) palvelumaksuineen alk. aikuiset 69,50 € / lapset 12v. asti 55,50 €
Alakatsomot: palvelumaksuineen alk. aikuiset 54 € euroa / lapset 12v. asti 44 €
Yläkatsomot: palvelumaksuineen alk. aikuiset 49 € / lapset 12v. asti 39 €

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    39,00 € - 59,50

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus konserteissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA: 
Live Nation Finland

Promoottori: Johan Hollstén
Tiedotus: Mirkka Rautala