LIVE NATION UUTISIA

PastoriPiken jengi starttaa kevään ja tuo helteen Tavastialle pääsiäisenä

Päivämäärä: 20.02.18

Ahkerasti Suomen keikkalavoja kiertänyt ja vastikään myös Emma-ehdokkaana ollut PastoriPike järjestää pääsiäisen kunniaksi isot AitoG Helle -bileet Tavastialla, Helsingissä, sunnuntaina 1. huhtikuuta. Tavastian lavalle nousevat kaikki PastoriPiken ”Aito G” -singlellä vierailevat artistit: PastoriPike, Gracias, Kingfish, Bile, Musta Barbaari ja Sebastian Da Costa. Kaikki artistit esittävät illan aikana myös omat settinsä ja levyjä soittavat DJ’t Renaz ja Yeboyah. Tapahtuman lipunmyynti on käynnistynyt tänään Tiketissä.

”Ne, jotka ovat nähneet mun show’n aikaisemmin, tietää millainen ihminen mä olen ja tietää että jos mä järjestän jotain, niin siitä tulee niin hullu, yhtä hullu ku mä, ja jätän jengille todella hyvän fiiliksen! Haluan yhdessä mun veljien kanssa toivottaa kaikille hyvää kesää, ja toivottaa heille itselleenkin hyvää tulevaa kesäfestarikiertuetta. Tämä tulee olemaan ainutlaatuinen keikka, jota ei kannata missata”, kuvailee PastoriPike AitoG Helle -bileitä.

PastoriPikeltä on tulossa piakkoin myös uutta materiaalia.  ”Aito G” -EP:nsä hän julkaisi viime vuoden toukokuussa. Ensi kesänä PastoriPike nähdään keikkailemassa monella festarilla.

TAPAHTUMA:
AITOG HELLE
Su 1.4.2018 Tavastia, Helsinki

Livet:
PastoriPike
Gracias
Kingfish
Bile
Musta Barbaari
Sebastian Da Costa
 
DJ:t:
Renaz & Yeboyah
 
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 12 euroa Tiketistä

Yhteistyössä Live Nation Finland & All Day Agency

livenationagency.fi/artisti/pastori-pike

Live Nation © 2012 Live Nation Finland Oy. Live Nation on Live Nation Worldwide, Inc:in rekisteröimä tavaramerkki