LIVE NATION UUTISIA

Marcus & Martinus 14.2. - LUE INFOT!

Päivämäärä : 08.02.18

Keskiviikkona 14.helmikuuta on luvassa varmasti upea tykitys hittiparhaimmistoa ja näyttävä show! Lämmittelyesiintyjänä nähdään ruotsalainen DJ Anis Don Demina.

Tässä kootusti tietoa Hartwall Arena -konsertin käytännön järjestelyistä:

AIKATAULU

Keskiviikko 14.2.2018 Hartwall Arena, Helsinki

klo 18 ovet Hartwall Arenalle avataan - narikka, ravintolat ja tuotemyyntipisteet aukeavat
n. klo 18.30 DJ Anis Don Demina

n. klo 19.30 konsertti alkaa

Saavuthan hyvissä ajoin ja varaat reilusti aikaa saapumiseen, sillä loppuunmyydyssä areenakonsertissa turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja. Annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Konsertti päättyy arviolta noin klo 21.

Yön yli jonottaminen ja leiriytyminen ei ole sallittua turvallisuussyistä. Jonottaminen on sallittua vasta klo 14 lähtien tapahtumapäivänä . Konserttiin saapuvat asiakkaat ohjataan asianmukaiseen jonoon paikan päällä. Järjestyksenvalvojat voivat tehdä tarpeen vaatiessa muutoksia jonotusajankohdan aloitukseen ja muihin järjestelyihin paikan päällä.
  
Otathan huomioon, että ennen ovien aukeamista lähimmät palvelut (esim. ravintolat, kioski, vessat) ja lämmittelytilat sijaitsevat Pasilan asemalla, joka on parhaillaan ison remontin alla. Seuraathan etukäteen säätiedotuksia ja pukeudut lämpimästi. Suosittelemme esimerkiksi hyviä kenkiä, ja muutenkin laittamaan monta kerrosta lämmintä päälle. Mikäli olet tulossa jonottamaan jo klo 14 alkaen, suosittelemme ottamaan mukaan vaikkapa kuumaa mehua termospulloon – termospullojen tuominen tähän konserttiin on sallittua, varauduthan kuitenkin turvatarkastuksiin.
 

SAAPUMINEN

Hartwall Arenalle ja sieltä pois kannattaa liikkua julkisilla liikennevälineillä, polkupyörällä tai kävellen. Löydät Hartwall Arenan sivuilta saapumisohjeita, karttoja ja myös HSL:n reittioppaan, jonka avulla voit suunnitella matkareittisi.

KONSERTTIVIERAIDEN SAATTAMINEN JA HAKEMINEN

Hartwall Arenan ympäristö on ruuhkainen sekä ennen konserttia että sen jälkeen. Suosittelemme saapumista Arenalle joko kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Saattoliikenteen treffipaikka kannattaa sopia hieman kauemmaksi Arenasta, esimerkiksi Länsi- tai Itä-Pasilan puolelle. Konserttipaikan piha-alueelle pääsevät vain konserttilipun omaavat asiakkaat, saattajat joutuvat jäämään kauemmaksi.

PYSÄKÖINTI

Hartwall Arenalla on maksullinen pysäköintihalli. Löydät lisätietoa TÄÄLTÄ

IKÄRAJASUOSITUS

Suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat konserttiin huoltajan kanssa. Ikärajasuositus on asetettu asiakkaiden turvallisuutta ajatellen.

Huoltajaksi sopii luotettava, vähintään 18-vuotias henkilö, huoltajan ei siis tarvitse olla välttämättä esimerkiksi oma vanhempi. Toivomme, että lasten ja nuorten kanssa konserttiin tulevat huoltajat käyttävät omaa harkintaansa siinä, kuinka monen Marcus & Martinus-fanin kanssa konserttiin saapuvat.

NARIKKA

Hartwall Arenalla on mahdollista jättää laukkuja ja tavaroita säilytykseen narikkaan, se kustantaa 3 euroa per henkilö. Narikka aukeaa samalla kuin ovetkin eli klo 18.
 

MUITA VINKKEJÄ

- Kuvaaminen pokkari- ja kännykkäkameroilla on konsertissa sallittua. Video- ja järjestelmäkamerat on kielletty, samoin selfietikut ja tablettitietokoneet. Myös pullojen, purkkien sekä aseiden ja muiden vaaraa aiheuttavien esineiden tuominen konserttiin on kielletty. Suosittelemme jättämään isot reput ja laukut kotiin turvatarkastusten sujuvoittamiseksi.
- Suosittelemme korvatulppia. Niitä voi myös ostaa Hartwall Arenalta.
- Muistathan ottaa lippusi mukaan! Live Nation ja Ticketmaster eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Ongelmatilanteissa suosittelemme olemaan reippaasti yhteydessä järjestyksenvalvojaan.
- Early Entry -pakettien ostajille lähetetään infokirjeet sähköpostitse tämän viikon perjantaihin mennessä . Mikäli et ole vielä perjantaihin mennessä saanut sähköpostia paketistasi eikä roskapostikansiostakaan löydy viestiä, olethan yhteydessä osoitteeseeninfo@eventsclub.fi.

Toivotamme hauskaa konsertti-iltaa!

Terveisin,
tapahtumajärjestäjä Live Nationin väki
 
www.livenation.fi
www.hartwallarena.fi