FAQs

[navigation/]

Ota yhteyttä / Contact us

PÄIVITYS TULEVIIN TAPAHTUMIIMME LIITTYEN:

Suomen hallituksen viimeaikaisista suosituksista johtuvat rajoittavat toimenpiteet vaikuttavat joihinkin konsertteihin ja tapahtumiin. Fanien, artistien ja henkilökunnan turvallisuus on ensisijainen prioriteettimme ja seuraamme tilannetta aktiivisesti. Olemme yhteydessä niihin asiakkaisiin jotka ovat ostaneet lippuja tapahtumiin joita rajoitukset koskettavat. Sinun ei tarvitse olla erikseen yhteydessä meihin tai lipunvälittäjään. Seuraathan kanaviamme ja nettisivujamme päivitysten osalta.

Mikäli kysymyksesi koskee lippujen laskutusta tai toimitusta, olethan yhteydessä suoraan Ticketmasteriin, Lippupisteeseen, Tikettiin tai muuhun liput sinulle myyneeseen tahoon.

 

Live Nation Finland Oy

Hämeentie 15

00500 Helsinki

 

Asiakaspalvelu (ma-pe klo 9-17) / Customer Service (Mon-Fri 9AM-5PM):

tel: +358-(0)9-856 73 400

info@livenation.fi


Laskutusosoite verkkolaskuille: Verkkolaskuoperaattori: Opus Capita Group Oy Verkkolaskuosoite: 003710181642 Operaattorin välittäjätunnus: 003710948874

Henkilökohtaiset yhteystietomme näet tämän linkin takaa: https://lne.box.com/v/ota-yhteytta

 

Miten ostan lippuja Live Nationin tapahtumiin?

Miten ostan lippuja Live Nationin tapahtumiin?

Tervetuloa www.livenation.fi- sivuille. Sivujemme kautta voit ostaa lippuja Live Nationin tapahtumiin.

Viralliset lippujemme välittäjät ovat Ticketmaster, Tiketti ja Lippupiste, jotka hallinnoivat lipunmyyntisivujamme. Viralliset konserttiliput ovat myynnissä vain www.livenation.fi, www.ticketmaster.fi, www.lippu.fi ja www.tiketti.fi  -sivuilla. Mikäli ostat lippusi jotain muuta kautta, emme voi taata lipun oikeellisuutta, emmekä taata sisäänpääsyäsi tapahtumaan.

Tiettyjen kotimaisten keikkojen osalta voit ohjautua sivuiltamme myös jonkin muun lipunmyyjän sivulle, mutta voit tällöin olla varma, että kyseessä on virallinen taho.

Huomioithan, että jokaisella lipunvälittäjällämme on omat käyttöehtonsa ja toimituskulunsa, joihin sinun tulee tutustua ennen kyseisille nettisivuille rekisteröitymistä ja sieltä ostamista. Kulttuuri- tai virikeseteleiden käyttömahdollisuudesta olethan yhteydessä lipunmyyjätahoon.

Suomessa voit ostaa lippuja myös puhelinpalvelusta, R-kioskeilta tai mistä tahansa lipunmyyjän myyntipisteistä.

 

Huom! Mikäli sinulla on ongelmia lippujen ostamisessa jonkin lipuntoimittajan sivuilla, olethan suoraan yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa.

Ticketmaster Oy:

0600 10 800 (1,98 €/min + pvm)

Lippupiste Oy:

0600 900 900 (1,98 €/min + pvm)

Tiketti Oy:

0600-1-1616 (1,78 €/min + pvm)

 

Yleistä lippujen ostamisesta

Miksi lippuja ei voi varata nettikaupassa?

Yleinen käytäntö netin kautta tavaroita hankittaessa on, että netissä ei voi varata, ainoastaan ostaa. Päädyimme noudattamaan tätä myös järjestämissämme konserteissa torjuaksemme mahdolliset mustan pörssin kauppiaat, hamstraajat ja muut lippujen ostoa rajoittavat häiriöt.

 

Miten on mahdollista, että tapahtumat myydään loppuun minuuteissa?

Kun liput suosittuun tapahtumaan menevät myyntiin, on ostajia jonossa satoja, usein tuhansia samanaikaisesti. Koska lippuja on tiettyyn tapahtumaan tarjolla aina rajattu määrä, saattavat liput myydä loppuun hyvinkin nopeasti. Esimerkkinä - jos 500 fania ostaa samanaikaisesti 4 lippua, on 2000 lippua voitu myydä loppuun sekunneissa. Näin suurtenkin areenoiden kapasiteetti saattaa loppua nopeastikin.

 

Voinko palauttaa tai vaihtaa jo ostamani liput?  

Jo ostettua pääsylippua ei voi vaihtaa tai palauttaa.

 

Miksi joissain tapahtumissa on ostorajoitus?

Joissain tapauksissa artistiorganisaatio tai  tapahtuman promoottori asettaa lipuille ostorajoituksen, jotta mahdollisimman monella fanilla olisi mahdollisuus ostaa lippuja tapahtumaan. Näin pyrimme estämään myös suurien lippumäärien valumista mustan pörssin kauppaan.

 

Tarvitsen avustajan mukaani tapahtumaan, millainen on avustajakäytäntö?

Toivotamme liikuntarajoitteiset ja muut avustajaa tarvitsevat asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi tapahtumiimme ja työskentelemme yhdessä tapahtumapaikkojen kanssa toimivien järjestelyiden puolesta. Suurimpaan osaan tapahtumistamme on mahdollista saada avustaja mukaan veloituksetta. Avustajakäytäntö kuitenkin vaihtelee hieman tapahtumakohtaisesti, joten pyydämme avustajaa tarvitsevia asiakkaitamme olemaan suoraan meihin yhteydessä ennen lipunostamista, jotta osaamme tarpeiden mukaan tarjota sopivaa vaihtoehtoa. Jotta avustuksen tarve voidaan sitä pyydettäessä todistaa tapahtumaan saapuessa, otathan avustajakortin tai muun todistuksen mukaasi tapahtumapäivänä.

 

Mistä näen tapahtuman ikärajan?

Tapahtumissamme mahdollinen ikäraja ilmoitetaan kunkin tapahtuman tiedoissa. Ellei ikärajaa ole erikseen ilmoitettu, on tapahtuma sallittu kaikenikäisille. Jokaisella tapahtumaan saapuvalla tulee iästä riippumatta olla oma pääsylippu, poislukien tietyt perheviihdetapahtumat. Poikkeustilanteista suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan meihin.

 

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, videolaitteiden, nauhureiden, järjestelmäkameroiden (= kamera jossa irroitettava objektiivi), GoPro-laitteiden, selfietikkujen, vaarallisten aineiden ja esineiden (mm. terävät niittivyöt, veitset, puukot, hiuslakkapullojen yms) tuominen useimpiin tapahtumiimme on kielletty yleisön turvallisuuden takaamiseksi. Mikäli haluat tuoda mukanasi fanikyltin, katsothan että sen koko on max. 50x50 cm eikä se aiheuta näköestettä muille keikkakävijöille.

Tapahtumissa kuvaaminen

Pääsääntöisesti kuvaaminen pokkari- ja kännykkäkameroilla on tapahtumissamme sallittu. Järjestelmäkamerat ja tapahtumien videointi on kielletty. Huomaathan, että artistiorganisaatio saattaa koska tahansa muuttaa ohjeita ja kieltää kuvaamisen - seuraa siis aina järjestyksenvalvojien ohjeita tapahtumapaikalla.

 

Backstage-passit

Live Nation ei myy, eikä jaa, mihinkään tapahtumaansa backstage-passeja. Mikäli joku niitä yrittää kaupata, on kyseessä väärennös.

 

Äänentoisto konserteissa

Suurilla - ja pienillä- areenoilla äänentoistokokemus vaihtelee salin osasta toiseen. Sopimuksissa olevien pykälien mukaisesti esiintyvät taiteilijat määrittävät itse kaiken käyttämänsä teknisen kaluston, mukaan lukien äänentoistolaitteet. Esiintyjät myös palkkaavat äänentoistolaitteistoa käyttävän henkilöstön, joka kulkee mukana kiertueella. Näin ollen järjestäjän ominaisuudessa emme voi äänentoistoon puuttua.

Teemme kuitenkin yhteistyötä Kuulonhuoltoliiton kanssa, ja he ovatkin joka tapahtumassamme paikalla suorittamassa mittauksia ja myymässä korvatulppia.

Suosittelemme jokaiselle asiakkaallemme, tapahtumasta riippumatta, kuulonsuojainten käyttöä kuulon varjelemiseksi.

 

Kadonneet liput

Live Nation Finland, lipunmyyntitaho ja artistiorganisaatio eivät vastaa kadonneista lipuista, eikä niitä väärinkäytösten estämiseksi voida tulostaa uudelleen, vaikka paikkanumerot ja ostajatiedot kyettäisiinkin selvittämään.

 

How to order tickets to shows in Finland

How to order tickets online for concerts in Finland

Welcome to www.livenation.fi, where you can buy tickets to Live Nation events.

Our official ticketing partner is Ticketmaster Finland. In addition to Ticketmaster, our official ticketing partners include Lippupiste (CTS Eventim) and Tiketti. Our pages always link you to an official ticketing partner's page. If you buy your tickets through any other seller, we cannot guarantee the ticket is valid, or that access to the venue will be granted with that ticket.

 

Please note:  Please familiarize yourself with our ticketing partners' terms of use before registering or purchasing through their sites.

 

Tickets can also be purchased by phone:

Ticketmaster:

+358-600-10-800 (1,98 €/min. + local network charge)

Lippupiste:

+ 358-600-900-900 (1,98 € + local network charge)

Tiketti:

+358-600-116-16 (1,78 € + local network charge)

 

Please note: If you have any difficulties during the purchase process, or any questions regarding your order, please contact the ticket agent directly!


Frequently Asked Questions