tapahtumat

Videot

  Lisätietoa

  Universal Musicille levyttävä Vilma Alina on ottanut pysyvän harppauksen tulevaisuuden lupauksien joukosta kotimaisen pop-kentän eturintamaan. Lahjakas artisti on julkaissut viimeisen vuoden aikana koskettavia biisejä, joiden teemat risteilevät rakkaudesta rikkinäisyyteen sekä mustasukkaisuudesta sovintoon. Hänen odotettu uusi albuminsa ”Tulva” ilmestyi keväällä 2019.

  Sanoittajana ja säveltäjänä kypsynyt Vilma Alina on vuosien varrella ehtinyt tehdä musiikkia myös muille artisteille. Tämän lisäksi häntä on kuultu niin valkokankaalla kuin YleX:n kesäkumibiiseilläkin. Vuonna 2016 ilmestynyt debyyttisoolo poiki seinälle kultalevyn sekä tuplaplatinaa. Alkuvuodesta 2019 hänet saattoi bongata Ylen Mullan alta -sarjasta.

  Vilma Alina on tuttu näky festarien ja klubien lavoilta. Monipuolinen tekijä esiintyy normaalisti bändin kera, mutta venyy myös akustisiin duo-keikkoihin sekä spessumpiin looper-vetoihin. Uuden albumin myötä luvassa on kiertue, jonka päivät täydentyvät. Tarkkaile alati päivittyvää keikkakalenteriamme.

  Genret

  Lisää Live Nation -tapahtumia