Tällä hetkellä ei löydy yhtään Sini Yasemin -tapahtumaa

Lisää Sini Yasemin suosikkeihisi saadaksesi viimeisimmät uutiset ja päivitykset.

Videot

  Lisätietoa

  Universal Musicille levyttävä Sini Yasemin julkaisi ”Nimeä mut uudestaan” -albumin keväällä 2019. Rajoja rikkova artisti tunnetaan biiseistä kuten Adoptoi mun sydän, Lihasmuistissa, Adios tai platinaa saavuttanut Mun kaa.

  ”Nimeä mut uudestaan on kaksi viimeisintä vuotta mun elämästä mahdutettuna kahteentoista kappaleeseen. Se on kasvutarina siitä pienestä minästä, josta ilojen, surujen sekä erilaisten myötä- ja vastoinkäymisten koulimana on tullut juuri se tyyppi, joka tässä tällä hetkellä seisoo. Se ääni ja sielu näiden biisien takana. Kuka se tyyppi on? Mä annan sun päättää”, artisti itse taustoittaa. 

  Albumin myötä Sini Yasemin bändeineen kiertää ympäri Suomea niin klubeilla kuin festareillakin. Yleisölle tarjotaan vahvaa liveä, tinkimättömällä asenteella. Kuten kaikki Sinin keikoilla jo aiemmin käyneet tietää, tämä on koettava paikan päällä!

  Oman tuotantonsa lisäksi Sini säveltää ja sanoittaa musiikkia myös muille artisteille. Hän on vieraillut Kasmirin kappaleella Vanhaa sua sekä Raappanan tuplaplatinaa myyneellä singlellä Chilii. Vuonna 2017 Sini Yasemin esitti YleX:n kesäkumibiisin Tyynysotaa yhdessä Nelli Matulan, Vilma Alinan sekä Ida Paulin kera.

  Genret

  Lisää Live Nation -tapahtumia