Santa Cruz

Tällä hetkellä ei löydy yhtään Santa Cruz -tapahtumaa

Lisää Santa Cruz suosikkeihisi saadaksesi viimeisimmät uutiset ja päivitykset.

Lisätietoa

 

Skid Row’n ja Guns’n’Rosesin innoittamana vuonna 2007 perustettu Santa Cruz on noussut pikavauhtia Suomen rockbändien kiinnostavimpaan kärkeen. Bändin riehakas hard rock on kerännyt faneja jo ympäri maailmaa ja kiertueet Euroopassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ovat vakuuttaneet kansainväliset yleisöt toden teolla.
Santa Cruzin alkuperäiskokoonpano hajosi viime vuonna Amerikan-kiertueella, kun yhtyeen sisällä pitkään jatkuneet ristiriidat eskaloituivat. Alkuvuodesta 2019 Archie Cruz ja kitaristi Pav Cruz muuttivat Hollywoodiin, jossa uusi kokoonpano löysi treenisessioissa lopullisen muotonsa: basisti Ero Cruz ja rumpali Toxy Cruz liittyivät bändiin.
8. huhtikuuta julkaistu single ´Changing Of Seasons´ aloittaa uuden luvun Santa Cruzin tarinassa, joka vuosina 2013–2018 herätti suurta mielenkiintoa niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin.
Suomessa Santa Cruzin kaksi edellistä albumia nousivat Suomen virallisen listan top 5:een, ja albumeilta lohkaistut singlet olivat julkaisuvuosinaan Suomen soitetuimpia rock-kappaleita. Yhtye lämmitteli AC/DC:tä, kiersi maailmaa Amaranthen ja Sebastian Bachin kanssa. Lisäksi bändi esiintyi muun muassa Download- ja Rock On The Range -festivaaleilla sekä Karibialla Motörboat-risteilyilläSkid Row’n ja Guns’n’Rosesin innoittamana vuonna 2007 perustettu Santa Cruz on noussut pikavauhtia Suomen rockbändien kiinnostavimpaan kärkeen. Bändin riehakas hard rock on kerännyt faneja jo ympäri maailmaa ja kiertueet Euroopassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ovat vakuuttaneet kansainväliset yleisöt toden teolla.

Genret

Lisää Live Nation -tapahtumia