SAMANTHA FISHIN KONSERTTI SIIRTYY VUOTEEN 2022

Samantha Fishin Tavastialta Helsingin Kulttuuritalolle siirretty konsertti on aikataulutettu uudelleen syksyltä alkuvuoteen 2022. Tavastialle ostetut liput käyvät sellaisenaan Kulttuuritalon permannon seisomakatsomoon ja Kulttuuritalon sellaisenaan jo ostetuille paikoille.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Tiketti tai Ticketmaster) 24.5.2021 mennessä.

Tiketin palautuslomake

Ticketmasterin palautuslomake

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

tapahtumat

Videot

    Lisätietoa

    Joe Bonamassan, Beth Hartin ja Imelda Mayn hengenheimolainen ja blueskentän nouseva tähti Samantha Fish aloitti muusikon uransa rumpalina, mutta jo ensimmäisellä 2009 julkaistulla pitkäsoitollaan hän oli vaihtanut kitaraan, jonka virtuoosien joukkoon hänet nykyään luokitellaan.

    Samantha on tunnettu perinteisiä genrerajoja mielellään rikkovana, mukavuusalueensa rajamaitakin haastavana artistina – hänen ohjelmistonsa voi kuitenkin yhdellä luokituksella kuvata rootsiksi.
    ”I´m never gonna be a traditional blues artist, because that´s not who I am. But it´s all the blues for me. You gotta keep that kind of fire and spirit”.

    Lisää Live Nation -tapahtumia