tapahtumat

Videot

    Lisätietoa

    Vuosituhannen vaihteesta lähtien räpännyt Juno on takonut viime vuosina hittejä kuten Katumuksen sakramentti, Tyhjää, Hätäraketteja, Onnellinen ja Vaikutuksen alainen. Kaikki mainitut kappaleet ovat viihtyneet mm. Spotifyssa Suomen TOP 50 -listalla todella pitkään. Onkin selvää, että loppuvuodesta ilmestyvä uusi albumi on jo ennakkoon julkaistujen singlejensä pohjalta menestys. Uuden levyn myötä Juno palaa myös keikkalavoille helmikuussa 2020.

    Katalogia riittää toki muutoinkin. Juno on ehtinyt julkaisemaan albumeita niin soolona kuin lukuisissa eri kokoonpanoissa. Vuosien varrella hän on vaikuttanut mm. Elokuu-yhtyeessä, Hotelli Vantaa -projektissa, Hulabaloo-duossa sekä SMC Lähiörotat -kollektiivissa. Räppärin tunnetuimpiin soolobiiseihin lukeutuvat mm. Kuuluuks, Karkumatkalla, Levyttävä artisti ja Sinä päivänä lopetan.

    Musiikkiuransa lisäksi Junoa on nähty myös valkokankaalla. Hän näytteli pääroolia Antti J. Jokisen jengidraamassa ”Pahan kukat”. Leffa voitti parhaan ohjauksen palkinnon Shanghain elokuvajuhlilla vuonna 2016.

    Lisää Live Nation -tapahtumia