Fern Brady

tapahtumat

Lisätietoa

Maailmankiertueiden jälkeen Fern Brady on palannut takaisin lavoille viidennellä sooloesityksellään. Hänet on nähty useissa TV-ohjelmissa, kuten Live At the Apollo, Comedy Central's Roast Battle, Dave's Comedians Giving Lectures sekä Frankie Boyle's New World Order. Lisäksi hän on lämmitellyt Frankie Boylen ja Katherine Ryanin kiertueita.
PIDEMPI: Maailmankiertueiden jälkeen Skotlannin tunnetuin ja viehättävin koomikko Fern Brady on palannut takaisin lavoille viidennellä sooloesityksellään THE FERN BRADY SHOW. Hänet on nähty useissa TV-ohjelmissa, kuten Live At the Apollo, Comedy Central's Roast Battle, Dave's Comedians Giving Lectures sekä Frankie Boyle's New World Order.
Lisäksi hän on lämmitellyt Frankie Boylen ja Katherine Ryanin kiertueita.
"Bold, whip-smart and unabashedly honest." The Herald

Maailmankiertueiden jälkeen Skotlannin tunnetuin ja viehättävin koomikko Fern Brady on palannut takaisin lavoille viidennellä sooloesityksellään THE FERN BRADY SHOW. Hänet on nähty useissa TV-ohjelmissa, kuten Live At the Apollo, Comedy Central's Roast Battle, Dave's Comedians Giving Lectures sekä Frankie Boyle's New World Order. Lisäksi hän on lämmitellyt Frankie Boylen ja Katherine Ryanin kiertueita.

"Bold, whip-smart and unabashedly honest." The Herald

Genret

Lisää Live Nation -tapahtumia