tapahtumat

Videot

  Lisätietoa

  Tempo-singlellään platinarajan rikkonut BESS on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä. Häneltä on ilmestynyt myös kappaleet Pidä musta kii, Feng Shui, Yhden liikaa, Kuuma, En pysty lopettaa sekä Uneton. Virallisen debyyttialbumin vuoro koittaa loppuvuodesta. Nuoren lupauksen tuottajana toimii Antti ”Nopsajalka” Hakala. 

  ”Tavattiin Essin kanssa yhteisen tuttavan kautta 2015 lopulla. Essi oli käynyt reggae-bileissä laulamassa ja mun frendi suositteli, että voitaisiin tehdä Essille biisejä. Me haettiin jonkun aikaa omaa soundia ja sopivaa musatyyliä, kun Essi osaa kuitenkin laulaa aika moneen eri tyyliin. Päätettiin lähteä tekemään reggaen tai funkin sijaan jotain omaperäisempää. Päädyttiin yhdistelemään ysärihousea ja elektroelementtejä. Kun tämä päätös tehtiin, biisejä alkoi sitten tulla aika nopeaan tahtiin”, Nopsajalka kertoo.

  BESS kertoo, että yhteistyö Antin kanssa on avannut aivan uuden oven ja tavan tehdä musiikkia. ”Tuntuu luontevalta tehdä sitä soundia mitä Antin kanssa nyt tehdään. Mun mielestä me ollaan hyvän boogien äärellä”, BESS summaa.

  Genret

  Lisää Live Nation -tapahtumia