Videot

  Lisätietoa

  Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnon syksyllä 2020 saanut Vilma Alina on ottanut pysyvän harppauksen tulevaisuuden lupauksien joukosta kotimaisen pop-kentän eturintamaan. Hänet tunnetaan äärimmäisen taitavana lauluntekijänä, joka valloittaa koskettavilla teksteillään ja tulkinnoillaan.

  Universalille levyttävän artistin musiikkia on striimattu suoratoistopalveluissa jo yli 50 miljoonaa kertaa. Hänen tuorein albuminsa "Tulva" ilmestyi vuonna 2019, tarjoten mm. platinarajan rikkoneet hitit Syliin ja Palasina. Jälkimmäisenä mainittu oli myös yksi vuoden soitetuimmista kappaleista radiossa. Debyyttialbumi "Ufoja" saavutti niin ikään platinaa.

  Vilma Alina on vuosien varrella ehtinyt tehdä biisejä myös muille artisteille. Tämän lisäksi häntä on kuultu niin valkokankaalla, TV-sarjoissa kuin YleX:n kesäkumibiiseilläkin. Tällä hetkellä hän työstää kolmatta pitkäsoittoaan, jolta on jo lohkaistu voimakkaaseen radiosoittoon päätyneet singlet Rikollinen sekä Nuoret rakastavaiset.

  Monipuolinen tekijä on tuttu näky festarien ja klubien lavoilta. Vilma Alina esiintyy normaalisti bändin kera, mutta venyy myös akustisiin duo-keikkoihin sekä spessumpiin looper-vetoihin.

  Genret

  Lisää Live Nation -tapahtumia