Videot

  Lisätietoa

  Capitol Recordsille ja Universal Musicille levyttävä VIIVI on tehnyt viimeisen vuoden aikana vahvan läpimurron niin radiokanavien tehosoittoon kuin Spotifyn striimatuimpien nimienkin joukkoon. Debyyttialbumiaan työstävä artisti on jo ehtinyt rikkomaan platinarajan singleillään Lääke ja USA, kun taas biisi Lauseet on vaan lauseita on ampaissut heittämällä kultaa. Tuorein biisi Hyväuskoinen singahti puolestaan Suomen Top 50 -listan ykköseksi Spotifyssa ja niin ikään kärkipaikalle YouTuben trendaavissa. VIIVIn ensimmäinen julkinen esiintyminen tapahtui loppuunmyydyn Linnanmäen edessä Valokarnevaalien päälavalla 2021.

  Tätä kaikkea taustaa vastaan ei olekaan ihme, että supertulokas nousi otsikoihin kahmittuaan eniten Emma Gaala -ehdokkuuksia yhdessä Ellinooran, Gasellien sekä Haloo Helsinki! -yhtyeen kanssa. VIIVI on ehdolla peräti viidessä eri kategoriassa: Vuoden pop, Vuoden tulokas, Vuoden biisi (USA), Vuoden musiikkivideo (Hyväuskoinen) sekä Vuoden artisti (yleisöäänestys). Palkintojen kohtalo ratkeaa Emma Gaalassa 5. helmikuuta 2022.

  Vangitsevan upeasta äänestään, tarttuvista melodioistaan ja järisyttävän isoista kertosäkeistään tunnettu VIIVI tekee ihastuttavaa, modernia suomipoppia. Hän kirjoittaa biisinsä itse yhdessä Joonas Kerosen sekä Lauri Halavaaran kanssa. Artisti on erityisen suosittu myös TikTokissa. VIIVI on ehtinyt musiikkiuransa ohella vaikuttamaan myös valkokankaalla. Häntä nimittäin kuultiin ääninäyttelijänä DreamWorksin animaatioelokuvassa ”Spirit – Kesyttämätön”, leffan suomenkielisen version pääroolissa.

  Genret

  Lisää Live Nation -tapahtumia