Videot

  Lisätietoa

  Capitol Recordsille ja Universal Musicille levyttävä VIIVI on tehnyt viimeisen vuoden aikana vahvan läpimurron niin radiokanavien tehosoittoon kuin Spotifyn striimatuimpien nimienkin joukkoon. Debyyttialbumiaan työstävä artisti on jo ehtinyt rikkomaan platinarajan singleillään Lääke ja USA, kun taas biisi Lauseet on vaan lauseita on ampaissut heittämällä kultaa. VIIVIn ensimmäinen julkinen esiintyminen tapahtui puolestaan loppuunmyydyn Linnanmäen edessä Valokarnevaalien päälavalla 2021.

  Vangitsevan upeasta äänestään, tarttuvista melodioistaan ja järisyttävän isoista kertosäkeistään tunnettu VIIVI tekee ihastuttavaa, modernia suomipoppia. Hän kirjoittaa biisinsä itse yhdessä Joonas Kerosen sekä Lauri Halavaaran kanssa. Artisti on erityisen suosittu myös TikTokissa, missä hänen nokkelille lauluvideoilleen on kertynyt lyhyessä ajassa jo yli 20 000 seuraajaa.

  Palkitun menestystuottaja Jukka Immosen mentoroima VIIVI on ehtinyt musiikkiuransa ohella vaikuttamaan myös valkokankaalla. Häntä nimittäin kuultiin ääninäyttelijänä DreamWorksin animaatioelokuvassa "Spirit - Kesyttämätön", leffan suomenkielisen version pääroolissa.

  Genret

  Lisää Live Nation -tapahtumia