Videot

    Lisätietoa

    Universal Musicin sekä Inka Entertainmentin kanssa artistisopimuksen solminut Tinze on kansainvälisesti suosittu twerk-tähti. Tampereelta ponnistavan, sittemmin helsinkiläistyneen tekijän videot keräävät miljoonia katselukertoja ja hänen seuraajamääränsä eri some-kanavissa YouTubesta Instagramin kautta TikTokiin pyörivät huikeissa luvuissa. Hän on myös arvostettu tanssiopettaja, jonka tunteja myydään loppuun kotimaamme lisäksi myös ulkomailla.

    Tinze on ennen kaikkea uuden ajan artistikonsepti, joka yhdistää tanssilaji twerkin ja musiikin sulavaan liittoon. Perinteisen artistimallin sijaan Tinzen ”ääni” kuuluu tanssin sekä visuaalisuuden kautta. Kehon kieli muuttuu nuoteiksi ja biiteiksi. Valloittavalta tähdeltä on toistaiseksi ilmestynyt mm. platinaa striimannut hitti Bakara ja kultarajan rikkonut single BaeBae. Tinze on kappaleiden tekoprosessissa vahvasti mukana alusta loppuun.

    Hänen ideologiaan kuuluvat energisyys, kehopositiivisuus sekä lupa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on. Tinzeä inspiroivat musiikissa tunteita ja iloa herättävät rytmit, jotka laittavat kehon tanssimaan. Yleisesti ottaen taas vahvat naiset, jotka tekevät ennakkoluulottomasti omaa juttuaan ja seisovat vahvasti oman tekemisen takana. Hänen pitkään valmisteltu shownsa Raumanmeren Juhannus -festivaaleilla 2022 oli tiettävästi ensimmäinen tanssijan tekemä oma festivaallikeikka Suomessa. Keväällä 2023 on vuorossa hänen ensimmäinen klubikiertueensa!

    Lisää Live Nation -tapahtumia