Videot

    Lisätietoa

    Universal Musicin sekä Inka Entertainmentin kanssa artistisopimuksen solminut Tinze on kansainvälisesti suosittu twerk-tähti. Tampereelta ponnistavan, sittemmin helsinkiläistyneen tekijän videot keräävät miljoonia katselukertoja ja hänen seuraajamääränsä eri some-kanavissa YouTubesta Instagramin kautta TikTokiin pyörivät huikeissa luvuissa. Hän on myös arvostettu tanssiopettaja, jonka tunnit myydään loppuun.

    Tinze on ennen kaikkea uuden ajan artistikonsepti, joka yhdistää tanssilaji twerkin ja musiikin sulavaan liittoon. Perinteisen artistimallin sijaan Tinzen ”ääni” kuuluu tanssin sekä visuaalisuuden kautta. Kehon kieli muuttuu nuoteiksi ja biiteiksi. Valloittavalta tähdeltä tullaan julkaisemaan niin kotimaan kuin ulkomaankin markkinoille biisejä, joiden tekoprosessissa Tinze on ollut vahvasti mukana alusta loppuun. Tästä ensimmäisinä näytteinä platinarajan rikkonut single Bakara, kultarajan ylittänyt BaeBae sekä tuorein hitti Hurrikaani.

    Hänen ideologiaan kuuluvat energisyys, kehopositiivisuus sekä lupa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on. Tinzeä inspiroivat musiikissa tunteita ja iloa herättävät rytmit, jotka laittavat kehon tanssimaan. Yleisesti ottaen taas vahvat naiset, jotka tekevät ennakkoluulottomasti omaa juttuaan ja seisovat vahvasti oman tekemisen takana.

    Lisää Live Nation -tapahtumia