Videot

  Lisätietoa

  Särre on täällä taas! Pitkän uran tehnyt suomiräpin moniottelija julkaisi syksyllä 2020 uuden singlen Bööna, jolla vierailevat myös VG+ sekä jamaikalainen huippunimi Jada Kingdom. Tätä seurasivat vuoden 2021 singlet Elämä on vitun jees (feat. Kari Tapiiri), J Lo (feat. KANI) sekä Kun mä astun laivaan (feat. Marko Haavisto & Dxxxa D).

  Biisit löytyvät Särren toiselta sooloalbumilta "Kohti unelmii", joka ilmestyi Sony Musicin kautta 8. lokakuuta 2021. Samalla ne kuvaavat hyvin yhtä levyn toistuvaa teemaa, nimittäin genrerajat ylittävää monipuolista crossover-tekemistä. Kantavia teemoja albumilla tulevat olemaan myös elämänilo, hyvä fiilis ja pienten, mutta tärkeiden asioiden juhliminen.

  Räppärin edellinen soololevy "Ei riitä" rikkoi kultarajan ja tarjosi listoille mm. tuplaplatinastriimejä lähentelevän hitin Hesan naiset. Uransa hän aloitti jo vuosituhannen vaihteessa englanniksi nimellä Payperwork ja oli perustamassa yhtyettä nimeltä Lost Cause, joka nousi suuremman yleisön tietoisuuteen myöhemminn nimellä Loost Koos.

  Särre on myös osa TV:stäkin tuttua Freerap-viisikkoa, voittanut rap SM -tittelin englanninkielisessä sarjassa nimellä So Hot It Hurts, pyörittää omaa Rutilus-levymerkkiään, vaikuttanut Basson päätoimittajana ja tätä kulttuurikentän ilotulituslistaa voisi jatkaa pitkään. Ennen kaikkea hän on viihdyttävä artisti, riippumatta siitä sylkeekö hän ilmiömäistä freestylea yleisön edessä vai esittääkö omaa tuotantoaan.

  Lisää Live Nation -tapahtumia