Videot

    Lisätietoa

    Kukaan muu ei nosta jalkaa yhtä järkähtämättömästi monitorille kuin Pate Mustajärvi. Suomirockin moninkertaisesti palkittu legenda on uuden aikakauden edessä. Vaikka hän on kirjoittanut ensimmäiset tekstinsä 1970-luvulla ja tehnyt menestyksekästä soolouraa jo 80-luvun alusta alkaen, tähän asti rinnalla on aina kulkenut hänen perustamansa Popedan tarina. Kyseinen taival laitettiin Paten osalta ns. Ratinasta poikki loppuunmyydyn stadion-keikan myötä syksyllä 2023. Nyt on aika keskittyä pelkästään omaan uraan.

    Universal Musicille levyttävä Mustajärvi tunnetaan karismaattisena tekijänä, joka on ollut läpi uransa ajassa kiinni. Sen huomaa niin ajankohtaisista ilmiöistä syntyneistä sanoituksista kuin vaikkapa väkevistä kannanotoistakin. Tampeeen Ikurin kasvatin tuorein single Hei äijä tulee saamaan seurakseen lisää uutta musiikkia vuoden 2024 aikana. Helmikuussa ilmestyy myös päiväkirjamerkintöihin pohjautuva "Ratinaan se päättyi - 46 vuotta Popedaa" -kirja. Kokeneen tarinankertojan stooripankki on ehtymätön vielä 2020-luvullakin.Kukaan muu ei nosta jalkaa yhtä järkähtämättömästi monitorille kuin Pate Mustajärvi. Suomirockin moninkertaisesti palkittu legenda on uuden aikakauden edessä. Vaikka hän on kirjoittanut ensimmäiset tekstinsä 1970-luvulla ja tehnyt menestyksekästä soolouraa jo 80-luvun alusta alkaen, tähän asti rinnalla on aina kulkenut hänen perustamansa Popedan tarina. Kyseinen taival laitettiin Paten osalta ns. Ratinasta poikki loppuunmyydyn stadion-keikan myötä syksyllä 2023. Nyt on aika keskittyä pelkästään omaan uraan.

    Universal Musicille levyttävä Mustajärvi tunnetaan karismaattisena tekijänä, joka on ollut läpi uransa ajassa kiinni. Sen huomaa niin ajankohtaisista ilmiöistä syntyneistä sanoituksista kuin vaikkapa väkevistä kannanotoistakin. Tampereen Ikurin kasvatin tuorein single Päästä pahasta tulee saamaan seurakseen lisää uutta musiikkia vuoden 2024 aikana. Helmikuussa ilmestyi myös päiväkirjamerkintöihin pohjautuva "Ratinaan se päättyi - 46 vuotta Popedaa" -kirja. Kokeneen tarinankertojan stooripankki on ehtymätön vielä 2020-luvullakin.

    Genret

    Lisää Live Nation -tapahtumia