Lisätietoa

Helsingis on tulva ja Näkymätön -biiseillään listoille noussut Mikael Laurent edustaa tämän hetken kiinnostavinta kotimaista liikehdintää. Hän on yksi näkemyksellisimmistä nuorista nousevista tiennäyttäjistä, joiden tekemän vaihtoehtomusiikin ytimessä ovat tunnepitoisuus, genrerajattomuus ja taukoamaton uudistusvimma.

Laajemman yleisön tietoisuuteen ei ole loikattu yhdessä yössä. Mikael Laurentin ensimmäinen EP ilmestyi jo vuonna 2019. Hänen itsensä tuottamasta "Love Velo" -esikoisesta kehittyi lopulta omakustanteinen EP-trilogia, jonka jokainen osa ilmentää tekijänsä luontevaa kehitystä entistä omaäänisemmäksi artistiksi.

Laundry Music -levymerkin kautta syksyllä 2023 ilmestynyt "Helsingis on tulva" EP vei homman täysin uudelle tasolle, puhkaisten striimeillään miljoonarajan nopeasti rikki. Tällä hetkellä Mikael Laurent työstää ensimmäistä kokopitkää albumiaan. Tulevalta levyltä on lohkaistu jo kolme singleä, viimeisimpänä ikuisesta rakkaudesta insipiroitunut Ensi elämässä. Monipuolista, taitavaa biisintekijää tullaan varmasti näkemään tulevaisuudessa oman soolouransa lisäksi kirjoittamassa myös muille - mahdollisesti jopa Suomen rajojen ulkopuolelle.

Lisää Live Nation -tapahtumia