Videot

  Lisätietoa

  Uuden Musiikin Kilpailuun keväällä 2023 osallistunut Lxandra eli Alexandra Lehti on maaginen tulkitsija ja kansainvälisesti menestynyt artisti, joka haluaa tavoitella musiikillaan ajattomuutta. Upeaääniselle artistille on tärkeää rakentaa omaehtoinen luova kokonaisuus, johon kuuluvat niin musiikki, visuaalisuus kuin liike - ja kaikki tämä yhdistyi myös UMK:ssa. Hänen kappaleena kuultiin vaikuttava balladi Something To Lose, joka sai huippupisteet kansainväliseltä raadilta ja oli niiden jälkeen kisassa sijalla kaksi.

  Lxandra julkaisi kesällä 2021 kauan odotetun esikoisalbuminsa "Careful What I Dream Of". Music Moves Europe -palkitun tekijän biisejä on kuultu niin amerikkalaisissa kuin eurooppalaisissa mainoksissa, TV-sarjoissa sekä elokuvissa. Keikkalavoja Lxandra on ottanut haltuun isoista festivaaleista aina Dua Lipan Dublinin shown avaukseen. Suomalaisartistin musiikkia on kuunneltu globaalisti yli 40 miljoonaa kertaa ja vuonna 2022 häneltä on odotettavissa tuoretta musiikkia.

  Lxandra julkaisi kesällä 2021 kauan odotetun esikoisalbuminsa "Careful What I Dream Of". Music Moves Europe -palkitun tekijän biisejä on kuultu niin amerikkalaisissa kuin eurooppalaisissa mainoksissa, TV-sarjoissa sekä elokuvissa. Keikkalavoja Lxandra on ottanut haltuun isoista festivaaleista aina Dua Lipan Dublinin shown avaukseen. Suomalaisartistin musiikkia on kuunneltu globaalisti yli 40 miljoonaa kertaa.

  Genret

  Lisää Live Nation -tapahtumia