Lisätietoa

 

Katherine Ryan hallitsee tällä hetkellä televisio- ja komediakohtauksia sekä Isossa-Britanniassa että ulkomailla. Katherinen debyytti Netflix-komediasarja “The Duchess” julkaistiin syyskuussa 2020 ja nousi UK:n Netflix-listan kärkeen. “The Duchess” seuraa kahta kriitikoiden ylistämää Net-flix-stand-up-spesiaalia. 
Useiden TV-komediasarjojen lisäksi Ryanin live-esiintymiset ovat myyneet loppuun Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Viimeisin kiertue, GLITTER ROOM, esitettiin Lontoon West Endin Garrick-teatterissa neljän viikon ajan. 

 

Katherine Ryan hallitsee tällä hetkellä televisio- ja komediaskeneä sekä Isossa-Britanniassa että ulkomailla. Katherinen debyytti Netflix-komediasarja “The Duchess” julkaistiin syyskuussa 2020 ja nousikin heti UK:n Netflix-listan kärkeen. “The Duchess” seuraa kahta kriitikoiden ylistämää Netflix-stand-up-spesiaalia. 

Useiden TV-komediasarjojen lisäksi Ryanin hulvattomat live-esiintymiset ovat myyneet loppuun Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Viimeisin kiertue, GLITTER ROOM, esitettiin Lontoon West Endin Garrick-teatterissa jopa neljän viikon ajan loppuunmyydyn valtakunnallisen kiertueen jälkeen.

Genret

Lisää Live Nation -tapahtumia