Videot

    Lisätietoa

    Peräti seitsemän Emma-patsasta pokannut Jonna Tervomaa on ikoninen hahmo kotimaisella pop- ja rock-kentällä. Teosto-palkittu artisti tunnetaan Suljettu sydän ja Yhtä en saa -tyylisistä ikivihreistä, mutta myös tuoreemmista helmistä kuten Disco Melancholia tai Minä toivon. Hänen pitkäsoitoistaan "Parempi loppu" nousi ilmestymisensä jälkeen Suomen virallisen albumilistan ykköseksi, "Halo" on myynyt platinaa ja "Eläköön" puolestaan kultaa.

    Jonna Tervomaan uljaan uran salaisuuksia ovat hänen ehtymätön voimansa live-esiintyjänä ja tulkitsijana, hänen joukosta erottuva, oma äänensä sekä pelkäämätön tapansa kulkea omia polkujaan. Tervomaan laulut ovat yhdistäneet erilaisia ihmisiä jo vuosia. Hänen laulunsa ovat ihmisten ääntä. Artisti haastaa itsensä aina uudestaan ja vaatii myös bändiltään sekä omistautumista että heittäytymistä.

    Tervomaata ei pysäyttänyt edes pandemia. Kesällä 2020 häneltä ilmestyi nimittäin englanninkielinen albumi "Fortunate Beast" -aliaksella Jonna T. Sitä ennen hän perusti ympärilleen Tilassa-nimisen kokoonpanon syksyllä 2018. Ilmaisuvoimaiseen trioon kuuluvat Niko Votkin (lyömäsoittimet, koskettimet, kitara ym.) ja Jussi Jaakonaho (kitarat).

    Lisää Live Nation -tapahtumia