Lisätietoa

Jannike ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen vuoden 2008 Idols –kisan myötä, jonka jälkeen hän vetäytyi musiikin opintojen ja opettamisen ja lukuisten eri musiikkiprojektien pariin. Vuosina 2012 ja 2013 Jannike julkaisi ruotsinkieliset singlet, mutta helmikuussa 2014 ensimmäinen uran varsinaisesti startannut kappale ”I don’t believe in Fairy tales” soi jopa Espanjan radiossa ja Jannike teki Espanjassa muutamia keikkojakin. Kakkossingleä ”Hallowed Ground” Jannike työsti yhdessä mm. Whitney Houstonille biisejä tehneen Linda Thompsonin kanssa ja se soi ahkerasti Radio Suomessa (listalla nro 5). Kolmas single "Into the Sun” nousi mm.Radio Suomen listalla numerolle 8 ja soi myös ahkerasti Ruotsin Sisuradiossa. Se jopa matkasikin jo valtameren yli, jossa kappale valittiin Hennnes & Mauritz –liikkeiden  soittolistalle kaikkiin maan noin 350 liikkeeseen. Neljäs single ”Seven Emotions” julkaistiin tammikuussa ja se debytoi nro:na 7 Radio Suomessa.

Kappaleessa soitti Robbie Williamsin tunnettu biisintekijä ja tuottaja Guy Chambers.  Vuosi 2016 tulee olemaan Janniken uran kohdalla lopullinen läpimurto, kun Saksaan solmitun levydiilin myötä tämän multilahjakkaan nuoren artistin debyyttialbumi julkaistaan syksyn aikana.

Janniken musiikki on tyyliltään melodista, sielukasta aikuispoppia ja kappaleiden sanoitukset ovat maanläheisiä ja kertovat usein omista kokemuksista.

Genret

Lisää Live Nation -tapahtumia