Lisätietoa

Modernia pop-musiikkia tekevä Heviteemu on turkulainen, sittemmin helsinkiläistynyt artisti, jonka musiikissa kuuluu vaikutteita 2010-luvun emokulttuurista.

Ennen omaa sooloprojektiaan Heviteemu on ehtinyt jo luoda merkittävää uraa musiikintekijänä useille suomalaisartisteille. Heviteemun kädenjälki tuottajana ja biisinkirjoittajana kuuluu muun muassa Costeen, JVG:n, Anna Puun ja Olavi Uusivirran, Mouhouksen, Anssi Kelan, Leon ja Pete Parkkosen kappaleilla.
Musiikillisesti monilahjakas Heviteemu aloitti rumpujen soiton metallibändissä jo 6-vuotiaana. Myöhemmin artistin elämään tuli vahvasti myös kitaran soittaminen ja laulaminen brittiläisen poprock -musiikin kautta. Suurimmiksi musiikkivaikutteikseen hän mainitsee 2010-luvun emomusiikin ja -kulttuurin sekä muun muassa Th

Ennen omaa sooloprojektiaan Heviteemu on ehtinyt jo luoda merkittävää uraa musiikintekijänä useille suomalaisartisteille. Heviteemun kädenjälki tuottajana ja biisinkirjoittajana kuuluu muun muassa costeen, JVG:n, Anna Puun ja Olavi Uusivirran, Mouhouksen, Anssi Kelan, Leon sekä Pete Parkkosen kappaleilla.

Musiikillisesti monilahjakas Heviteemu aloitti rumpujen soiton metallibändissä jo 6-vuotiaana. Myöhemmin artistin elämään tuli vahvasti myös kitaran soittaminen ja laulaminen brittiläisen poprock-musiikin kautta. Suurimmiksi musiikkivaikuttajikseen hän mainitsee 2010-luvun emomusiikin ja -kulttuurin sekä muun muassa The 1975, Bring Me the Horizon ja Bon Iver -yhtyeet. 

Genret

Lisää Live Nation -tapahtumia