Mene kohtaan Meshuggah

Meshuggahin lauantaille 15.4.2023 suunniteltu keikka Helsingin Kulttuuritalolla siirtyy uuteen ajankohtaan perjantaille 18.8.2023. The Halo Effect nähdään keikan lämmittelijänä myös uutena päivämääränä elokuussa.

Keikalle jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisinaan. Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippu.fi) 14.6.2023 mennessä.

Lippu.fi:n palautuslomake

Bändi kommentoi: 

"Helsinki! Due to sudden illness, Meshuggah's concert at Kulttuuritalo tomorrow, April 15, will unfortunately be postponed. ALL TICKETS WILL REMAIN VALID FOR THE RESCHEDULED DATE!

We are extremely disappointed at these turn of events as we were really looking forward to Helsinki this weekend. But we will come back at a later day! Sorry for the inconvenience this has caused!

This will not affect next weeks shows in Oslo, Linköping and Partille."

Meshuggah: Immutable Tour 2023

Meshuggah: Immutable Tour 2023

pe 18 elo 2023
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

Ruotsalainen Meshuggah saapuu elokuussa Helsinkiin! 1980-luvun lopulta asti aivan omanlaistaan äärimetallia sorvannut uumajalaisryhmä kuuluu Pohjoismaiden menestyneimpiin ja arvostetuimpiin yhtyeisiin. Matematiikkametallin pioneerit ovat 35-vuotisella urallaan julkaisseet yhdeksän studioalbumia ja alustaneet kokonaan uuden genren, "djentin", syntymisen.

Meshuggahin edellinen Suomen-esiintyminen oli vuonna 2022 Oulussa, mutta nyt myös Helsinki saa osansa yhtyeen mahtavuutta, kahdeksankielisten kitaroiden murinaa, polymetrisiä rytmejä ja raivoisaa korinaa, kun teknisen äärimetallin ykkösyhtye valtaa Kulttuuritalon lauteet.

Konsertin lämmittelijäkin on kovinta mahdollista laatua, kun In Flamesin ex-jäsenistä koostuva The Halo Effect jatkaa missiotaan palauttaa melodinen Göteborg-deathmetalli entiseen loistoonsa.


LIPUT:
Myyntiin pe 3.2. klo 10 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 45 / 50 / 55 euroa + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Permannolla seisomakatsomo.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    45,00 € - 55,00

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä.

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippu.fi ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippu.fin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö