Mene kohtaan The Cure

The Cure: Cure Tour Euro 2022

The Cure: Cure Tour Euro 2022

la 08 loka 2022
Helsinki

Hartwall Arena | Helsinki

Ovet: 18.00

The Cure on yksi maailman arvostetuimmista vaihtoehtorock-yhtyeistä. Bändin suurimmat hitit, kuten ”Just Like Heaven”, ”Friday I’m In Love”, “Boys Don’t Cry”, “Lullaby”, “Close To Me”, “The Lovecats” ja “Doing The Unstuck”, lukeutuvat kaikkien tuntemiin rockin klassikkoihin.

Viimeksi vuonna 2018 uutta musiikkia julkaissut yhtye valmistelee juuri tuoretta levyään, jonka on määrä tulla ulos vuoden 2022 aikana.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 89,50€ / 79,50€ / 69,50€ / 59,50€

Permannolla seisomakatsomo. Verkkokaupassa vain ostoja, ei varausmahdollisuutta. Virallinen lipunmyyjä: Ticketmaster.


MY LIVE NATION ENNAKKOMYYNTI:

Ke 8.12. klo 11 - to 9.12. klo 10. Ostorajoitus 4 kpl / asiakas. Lippuja saatavilla rajoitettu määrä. Rekisteröidy ennakkomyyntiin osoitteessa www.livenation.fi/registerVirallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    59,50 € - 89,50

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja pyörätuolikatsomoon saatavilla Ticketmasterin myyntikanavista. Avustaja pyörätuolilipulla veloituksetta.
Muut avustajaa tarvitsevat asiakkaat, olettehan yhteydessä Ticketmasterin asiakaspalveluun.

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Saatamme vaatia koronapassia tapahtumassa ja ostaessaan lipun asiakas sitoutuu näyttämään koronapassin sisäänpääsyn yhteydessä. Koronapassin puuttuminen ei oikeuta lippujen palautukseen. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof