Mene kohtaan SKYND

SKYNDIN HELSINGIN KEIKKA SIIRTYY SYYSKUULLE

SKYNDin Euroopan kiertue siirtyy myöhempään ajankohtaan ja täten myös Helsingin konsertti siirtyy. Korvaava konserttipäivä on nyt vahvistunut torstaille 1. syyskuuta 2022. Samalla keikkapaikka vaihtuu Tavastialta Vanhalle ylioppilastalolle. Tavastialle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Tiketti) 31.3.2022 mennessä

Tiketin palautuslomake

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat keikan siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI KONSERTTIPÄIVÄMÄÄRÄ JA -PAIKKA:
SKYND
To 1.9.2022 Vanha ylioppilastalo, Helsinki
Ovet klo 19, ikäraja K-18

SKYND

SKYND

to 01 syys 2022
Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

Teollista ja elektronista äänimaailmaa yhdistelevä, true crimesta inspiroituva elektroduo SKYND saapuu Suomeen. SKYND on päävokalisti Skyndin sekä tuottaja-multi-instrumentalisti Fatherin luova ja synkkä tuotos.

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 26 euroa Lippu.fistä.

Ennakkomyynti My Live Nation -jäsenille ke 5.5. klo 13 - pe 7.5. klo 11.

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

 

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 26,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö