Mene kohtaan Helloween
HELLOWEENIN KONSERTTI SIIRTYY ENSI VUOTEEN
 
Helloweenin United Alive II-kiertue siirtyy ensi vuoteen ja tästä johtuen myös lokakuun konsertti 29.10.2020 Helsingin Jäähallilla siirtyy. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä torstaille 13. toukokuuta 2021. Vuoden 2020 keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle. 
Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat keikan siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
Katso lisätiedot täältä: https://bit.ly/3c8OWcZ
SIIRTYVÄ KEIKKA:
HELLOWEEN (DE): United Alive II
To 29.10.2020 Black Box, Jäähalli, Helsinki
UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
HELLOWEEN (DE): United Alive II
To 13.5.2021 Black Box, Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 18

HELLOWEENIN HELSINGIN KEIKKA SIIRTYY
 
Saksalaisyhtye Helloween on tänään ilmoittanut osan kiertueensa päivistä siirtyvän myöhempään ajankohtaan. Korvaavaa esityspäivämäärää Helsingin konsertille selvitetään parhaillaan ja tiedotamme sitten lipun ostaneita uudelleen. Pyydämme asiakkaita pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa.

”With great regret we have to announce that our Scandinavian shows 2023 have to be postponed again! Local organisational problems beyond our control make a proper execution of the shows uncertain and forced us to take this measure. We are working on new dates and will announce them as soon as possible. Tickets remain valid.


"

Mahdolliset lippujen palautuspyynnöt 28.1.2023 mennessä Ticketmasterin palautuslomakkeella.
 
Yhtyeet ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.


SIIRTYVÄ KONSERTTI:
Helloween (GER): United Forces 2023
+ support: Hammerfall (SWE)
Ma 1.5.2023 Black Box, Helsingin Jäähalli

United Forces 2022: Helloween & HammerFall

United Forces 2022: Helloween & HammerFall

ma 01 touko 2023
Helsinki

Ovet: 18.00


Loiston päiviensä kokoonpanon kitaristi Kai Hansenin ja laulaja Michael Kisken uudestaan vuonna 2016 rivistöönsä saanut Helloween saapuu Helsinkiin. Saksalainen speed- ja powermetallin pioneeriyhtye nähdään Jäähallin Black Boxissa.

Uusi Helloween-nimeä kantava albumi julkaistaan kesäkuussa 2021!

Mukana United Forces -kiertueella ruotsalainen heavy metal -yhtye HammerFall.

Black Box on yhdessä Jäähallin kanssa toteutettava 3000 hengen tilakonsepti, jossa yleisö pääsee nauttimaan sekä intiimin klubikeikan energiasta, että isosta keikkatuotannosta seisomapaikoilta. Black Box luodaan Helsingin Jäähalliin tilanjakoratkaisuilla istumakatsomoiden jäädessä kokonaan verhojen taakse. Tila mahdollistaa ison keikkatuotannon toteuttamisen ääni- ja valolaitteistoineen ilman, että tingitään klubitunnelmasta.

LIPUT
Loput liput palvelumaksuineen alkaen 64 euroa Ticketmasterista. Ikärajaton / rajattu anniskelualue.

Netistä vain ostoja. Lippurajoitus 10kpl / asiakas.

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali*
    Tapahtuma siirtyy

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö

Esteettömyys

Black Box- konseptissa pyörätuolikatsomo on permannolla, sisäänkäynti pääovista. Pääovilta pyörätuoliasiakas saatetaan henkilökunnan toimesta permannolle.

Lisätietoa ja ajantasaiset tiedot Helsingin Jäähallin sivuilta: helsinginjaahalli.fi/saavutettavuus/