Mene kohtaan Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox: The '10' Tour

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox: The '10' Tour

pe 07 kesä 2024
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.30


Pop-klassikoita vintage-sovituksina esittävä pop-jazz-sensaatio Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox palaa Suomeen! Kaksi miljardia katselukertaa YouTubessa kerännyt ja valtavaksi viraali-ilmiöksi kasvanut yhdysvaltalaiskollektiivi nähdään kesäkuussa 2024 Oulunssa, Tampereella ja Helsingissä.

Kun pianisti Scott Bradlee kasasi aikakausia iloisesti sekoittelevan musiikkikollektiivinsa kellariasunnossaan New Yorkin Queensissä kesällä 2014, hän tuli keksineeksi viraalihitin, joka kasvoi pikavauhtia internetin syövereistä konserttilavoille ja johti loppuunmyytyihin esityksiin pitkin Pohjois-Amerikkaa ja Eurooppaa.

Muutaman seuraavan vuoden aikana Postmodern Jukebox sai maineen "laulajien Saturday Night Livenä", astinlautana, jolta kymmenet poikkeuksellisen lahjakkaat levyteollisuudelta huomaamatta jääneet artistit ponnistivat tähteyteen.

10 vuotta ja 2 miljardia YouTube-katselukertaa myöhemmin Postmodern Jukeboxin keikoista on tullut sadoille tuhansille omistautuneille faneille jokavuotinen perinne. Konserttivieraat saavat nauttia häikäisevästä ja inspiroivasta matkasta läpi Postmodern Jukebox -universumin, jossa nykypäivän korvamadot ja ikoniset pophitit puetaan ajattoman klassisiin sävelkieliin alkaen 1920–luvun jatsista ja swingistä aina doo-wopiin ja Motown-souliin. Tutut kappaleet heräävät uuteen eloon tulkitsijoinaan maailmanluokan laulajat, tanssijat ja instrumentalistit!

LIPUT:
Myyntiin pe 22.9.2023 klo 10 Lippu.fistä
Palvelumaksuineen alk. 59 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Ikäraja: ​permannon A & B -lohkot sallittu kaikenikäisille, muuten K-18.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 59,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua.

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lipunvälittäjä ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle lipunvälittäjän käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Mikkomatti Aro