Areenankuja 1, 00240 Helsinki , Helsinki, Finland, 00240

Hartwall Arena- liput ja lisätiedot. Hae ajankohtaista tietoa Hartwall Arena-pääsylipuista, aikatauluista ja muista osoitteessa LiveNation.fi.

Lisätietoja Hartwall Arena

Hartwall Arena on Suomen suurin monitoimihalli, joka valmistui 1997. Se sijaitsee Helsingin Keski-Pasilassa. Areena sai nimensä juomavalmistaja Hartwallilta, joka on toiminut hallin nimisponsorina alusta lähtien. KHL-joukkue Helsingin Jokerit pelaa kotiottelunsa Hartwall Arenalla.

Aiheeseen liittyvät linkit

Pysäköintijärjestelyt Hartwall Areenalla: Henkilöautojen pysäköinti tapahtuu joko Hartwall Areenan pysäköintihallissa tai Messukeskuksen pysäköintialueella. Hinnat: 2 € / alkava tunti , koko päivä 20 €, tapahtumalippu 9 € (maksetaan sisäänajettaessa rahastajalle sis. noin 5 h paikoitusta) Parkkipalveluiden maksuvälineenä käy ainostaan käteinen raha. Linja-autojen (tapahtumiin tulevat rymät) pysäköinti ainoastaan Messukeskuksen P-alueella. Bussit jättävät asiakkaat Messukeskuksen parkkipaikalle, mihin bussit pysäköidään ja asiakkaat kävelevät sieltä Hartwall Areenalle. Tapahtuman loputtua asiakkaat kävelevät Messukeskuksen parkkipaikalle ja siirtyvät siellä busseihin. Tämä on kaikkein kätevin tapa. Messukeskuksesta on viitoitettu kävely- ja tunneliyhteys n. 200m Hartwall Areenalle. Asiakkaiden jättö areenan edessä olevalle bussipysäkille on hankalaa ja nouto sieltä on tapahtuman loputtua mahdotonta.

Jos olet epähuomiossa hukannut jotain tai nautittuasi areenan fiiliksestä niin totaalisesti- että luulet tavaroittesi tai omaisuutesi jääneen areenalle. Tapahtumasiivouksen jälkeen löytyneet tavarat toimitetaan areenalla tiettyyn paikkaan. Tiedustelut arkisin klo 12.00-15.00 numerosta 0204 19 4609.

Lipunmyynti palvelee tapahtumapäivinä Hartwall Areenan yläpihalla (Sonera-antennien alapuolella). Tapahtumissamme lipunmyynti avataan kaksi tuntia ennen tapahtuman alkua ja suljetaan 1/2 tuntia tapahtuman alkamisesta. Areenan ovet avataan yleensä 1,5 tuntia ennen tapahtuman alkua, jolloin aukeavat myös myyntikaupat, kahvilat ja ravintolat. Lipunmyynti ainoastaan Hartwall Areenan tapahtumiin.

Arenalle saa ottaa mukaan sateenvarjoja, matkalaukkuja (ei kokorajoitusta) vaihtokenkiä yms. ja ne jätetään aulassa sijaitsevaan narikkaan. Mikäli sinulla on mukana lastenvaunut, kannattaa kysymykset koskien niiden säilytystä suunnata aulassa palveleville järjestyksenvalvojille. He osaavat neuvoa minne ne voi tapahtuman ajaksi jättää. Koko perheelle suunnattujen tapahtumien aikana areenalla palvelee vaunuparkki. Omat eväät jätetään kotiin, sillä areenalla palvelee lukuisia ravintoloita