Mene kohtaan The HU

The HU

The HU

ke 04 syys 2024
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.00


Ulan Batorin jämerin vientituote, hunnu rock -yhtye The HU saapuu syyskuussa kahdelle keikalle Suomeen. Mongolian äärettömien arojen ääni, samanistinen kurkkulaulu ja vuosisatoja vanhat perinnesoittimet soivat metallisin sävelin 4.päivä syyskuuta Helsingin Kulttuuritalolla ja päivää myöhemmin Tampereen Pakkahuoneella.

Nopeasti maailmanmaineeseen noussut folk metal -yhtye The HU perustettiin 2016. Yhtye yhditelee perinteistä mongolialaista musiikkia ja länsimaista rock-musiikkia ainutlaatuisen omaperäisesti, hyödyntäen mongolialaisia perinteisiä soittimia kuten hevosenpääviulu morin khuuria ja tovshuuria sekä moniäänisiä höömei- ja gargyraa -kurkkulaulutyylejä. The HU:n musiikki pohjautuu voimakkaasti mongolikansojen juuriin ja historiaan, ja tämä myös näkyy yhtyeen sanoituksissa ja visuaalisessa ilmeessä.

Jo The Hun ensimmäiset singlet "Yuve Yuve Yu" ja "Wolf Totem" nousivat nopeasti kansainväliseen suosioon YouTube-palvelussa. Mongolialaista soturikulttuuria ja modernia raskasta rockia yhdistellyt niin kriitikkojen kuin yleisönkin kiittelemä esikoisalbumi "The Gereg" julkaistiin 2019. Pitkäsoitto poiki mongolialaisille levytyssopimuksen myös Yhdysvaltoihin ja asemoi yhtyeen kertaheitolla isoisten joukkoon raskaamman musiikin globaalilla musiikkikentällä ja johti useisiin yhteisprojekteihin alan suurten nimien kuten Jacoby Shaddixin (Papa Roach), Lzzy Halen (Halestorm) ja Danny Casen (From Ashes to New) kanssa. 2019 ilmestynyt The HUn uudelleenversiointi Metallica-klassikosta Sad But True sai laajaa huomiota ja kiitosta niin faneilta kuin kriitikoilta, ja jopa Metallica itse otti innolla vastaan The HU:n uuden version ja antoi sille virallisen siunauksensa.

Tuska-festivaalilla 2023 esiintynyt yhtye on kiertänyt laajasti ympäri maailmaa. The HUn ainutlaatuinen lähestymistapa musiikkiin ja kyky yhdistää eri genrejä on tuonut heille tunnustusta sekä musiikkialalla että sen ulkopuolella. Muun muassa UNESCO on tunnustanut The HUn saavutukset mongolikansan perinteiden tunnettuuden edistämisessä antamalla yhtyeelle arvonimen Artist for Peace, maailman ensimmäisenä metalliyhtyeenä.

LIPUT:
Myyntiin pe 3.5. klo 10 Lippu.fissä
Palvelumaksuineen alk. 38,50 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

S/K-18: Yläkatsomot A-B ovat ikärajattomia, muut katsomot ja permanto ovat K-18.

The HU: Traditional Mongolian Instrument Workshop + Q&A + Photo -lippupaketit alk. 202,80 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (S / K-18)*
    Alkaen 38,50 €

Lippupaketit

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Niksu Väistö