Mene kohtaan Mariza

Mariza

Mariza

pe 10 touko 2024
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.30


Fado-musiikin kirkkain tähti Mariza palaa Suomeen keväällä 2024! Heleällä äänellään ja vakuuttavalla lavakarismallaan hurmaava laulaja konsertoi perjantaina 10.5. Helsingin Kulttuuritalolla ja lauantaina 11.5. Tampere-talossa.

Arvostusta ympäri maailmaa kerännyt Mariza tunnetaan vahvasta sopraanostaan, ja taitelija on myynyt moninkertaista platinaa ja täyttänyt konserttisalit Sydneyn oopperatalosta New Yorkin keskuspuistoon. Portugalinmosambikilainen artisti perustaa kaiken tekemisensä Portugalin kansallismusiikki fadoon, mutta hänen kappaleissaan kuuluu myös esim. Mosambikin, Brasilian ja Kap Verden musiikkiperinteestä ammennettuja vaikutteita.

Mariza teki historiaa vuonna 2005, kun hänen Transparente-albuminsa ponnisti ensimmäisenä fado-albumina Portugalin albumilistan kärkeen. Myöhemmin tästä tempusta on tullut enemmän sääntö kuin poikkeus, sillä laulajan yhdeksästä albumista peräti viisi on yltänyt samaan saavutukseen. Yhteistyötä hän on tehnyt vuosien varrella mm. Gilberto Gilin, Lenny Kravitzin ja Stingin kaltaisten maailmantähtien kanssa.

Marizan valttikortit ovat tuttuja niille lukuisille suomalaisfaneille, jotka ovat olleet paikalla artistin loppuunmyydyissä konserteissa. Valloittavan taiteilijan esiintymisissä hänen vahva äänensä yhdistyy kansainvälisten soundien kiehtovaan keitokseen ja intiimiin tunnelmaan.

LIPUT:
Myyntiin to 19.10. klo 10 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 59 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Ikäraja: Sallittu / K-18 (osa katsomoista on sallittu kaikenikäisille, tarkista lisätiedot lipunvälittäjän sivuilta)

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 59,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tapahtumiin löydät FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland

Promoottori: Mikkomatti Aro