Videot

  Lisätietoa

  Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä. Keväällä 2022 hänet nähdään Kansallisteatterin Hamletin nimiroolissa.

  Eläimellisen live-esiintyjän tukena toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: kitarassa Timo Kämäräinen, bassossa Jaakko Kämäräinen ja rumpujen takana Olli Krogerus. Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan.

  Olavi Uusivirran viimeisin pitkäsoitto "Skorpioni" on tanssittanut keikkapaikkoja ympäri Suomea jo kolmatta vuotta putkeen. Kesällä 2020 häneltä ilmestyi "Lauantain toivotut" -levy, jolla Uusivirta bändeineen versioi kotimaisia ikivihreitä. Julkaisu syntyi suuren suosion saavuttaneen keväisen Yle Olohuone -keikan pohjalta, jonka aikana kokoonpano esitti yleisön toivomia klassikoita.

  Tämän lisäksi Uusivirran ja Anna Puun yhteisbiisi 2020 on keikkunut Suomen radiosoittolistalla jo vuoden putkeen. Tuotteliaalta tekijältä ilmestyi viime vuonna myös kaksi hyvän vastaanoton saanutta konserttielokuvaa: "Auringon lapsi" ja "Zeppeliini".

  Tämän lisäksi Uusivirran ja Anna Puun yhteisbiisi 2020 keikkui Suomen radiosoittolistalla yli vuoden putkeen. Tuotteliaalta tekijältä ilmestyi keväällä 2020 myös kaksi hyvän vastaanoton saanutta konserttielokuvaa: "Auringon lapsi" ja "Zeppeliini". Hän on myös julkaissut uutta musaa, sillä vuoden 2021 aikana kansaa on siunattu biiseillä Hilma af Klint ja Kun hiljaisuus oli kultaa.

  Lisää Live Nation -tapahtumia