Videot

  Lisätietoa

  Universal Musicille levyttävä BESS nousi koko kansan tuntemaksi tähtinimeksi alkuvuodesta 2022, jolloin hän teki UMK-historiaa biisillään Ram pam pam. Kyseessä on nimittäin kaikkien aikojen ensimmäinen Uuden Musiikin Kilpailun kappale, joka on puhkaissut kultarajan ja keikkunut listakärkenä jo ennen UMK-finaalia!

  Ram pam pam ei ollut mikään ohimenevä tähdenlento, vaan kuukausia hitti- ja radiosoittolistoja hallinnut anthem, joka suomenkielisyydestään huolimatta löysi uusia kuuntelijoita puolelleen myös maamme rajojen ulkopuolelta. Träkki on striimannut tähän mennessä triplaplatinaa ja tehnyt radiosoittohistoriaa pysymällä Suomen radiokanavien soitetuimpana biisinä yhtäjaksoisesti 19 viikkoa putkeen!

  BESS:n esiinmarssi pop-kentälle tapahtui jo vuonna 2019 ilmestyneellä esikoislevyllä, jolta lohkaistiin mm. triplaplatinarajaa lähentelevä hitti Tempo sekä kultaa striimanneet singlet En pysty lopettaa ja Yhden liikaa. Täysin ainutlaatuisella äänellään ja energiallaan valloittavan helsinkiläisartistin settilista on itse asiassa täynnä ajattomia tanssihelmiä kuten Viisi kesää, Aja sekä Melodia. Tyylikkään tekijän keikoilla bileet ei todellakaan lopu kesken. BESS on urallaan palkittu mm. Suomen Musiikkikustantajat ry:n "Vuoden läpimurto" -tunnustuksella.

  Genret

  Lisää Live Nation -tapahtumia