Videot

  Lisätietoa

  Anssi Kela on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa koko illan mittaisen settilistan. Peräti viidellä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä julkaisi syksyllä 2018 seitsemännen soololevynsä "Ääriviivoja". Albumilta lohkaistu, platinarajan rikkonut menestyssingle Ilves dominoi julkaisunsa jälkeen myös suomalaisia radiosoittolistoja.

  Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia kertoen tarinaa, jota kuuntelee mielellään ja jota kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

  Hänet tunnetaan myös loputtomasta luovuudestaan, joka näkyy itse musiikin lisäksi esimerkiksi mestarillisena sisällöntuotantona sosiaalisessa mediassa sekä spesiaalien keikkakonseptien muodossa. Normaalien kiertueidensa lisäksi Kela on tehnyt mm. "Mun täytyy kävellä näin" -nimellä kulkevia elämäkertakonsertteja, jotka yhdistelevät livemusaa, monologia ja filmiä. Aamulehti ylisti konseptia viiden tähden konsertiksi.

  Kaiku Entertainmentille levyttävän tekijän tuorein single Revontulet ilmestyi keväällä 2022. Sitä ennen hän ehti tehdä loppuunmyydyn "Mun täytyy kävellä näin" -elämäkertakonserttien kiertueen ympäri Suomea, oli mukana Vain elämää -suosikkisarjan All Stars -kaudella ja julkaisi Syke-elokuva: Hätätilan tunnusbiisin Sut puhallan pois.

  Genret

  Lisää Live Nation -tapahtumia