Videot

  Lisätietoa

  Rutilukselle levyttävä Adikia on ottanut vahvan jalansijan itselleen suomiräpin saralta. Hän on onnistunut luomaan täysin oman tyylinsä, jossa yhdistyvät määrätietoinen asenne, ainutlaatuinen flow, anteeksipyytelemättömät lyriikat sekä moderni tuotanto.

  Emma-ehdokkaanakin ollut räppäri on julkaissut viime vuosien aikana erittäin aktiivisesti uutta materiaalia. Katalogista löytyy mm. ”Kävi täällä” EP, ”Limbo” EP sekä irtosinglejä. Samaan aikaan hän on ollut yksi keskeisimmistä hahmoista niin festarilavoilla kuin vaikkapa loppuunmyydyllä Tavastiallakin jyränneessä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. kollektiivissa.

  Hänen virallinen debyyttialbuminsa "Äiti" julkaistaan syksyllä 2021. Adikia käsittelee debyytillään menetystä henkilökohtaisesti päiväkirjamerkinnän tarkkuudella, venyttäen teemaa käsittelemään laajemmin omaa positiotaan hiphop-kentällä sekä yhteiskunnassa.

  Adikia käsittelee debyytillään menetystä henkilökohtaisesti päiväkirjamerkinnän tarkkuudella ja laajentaa teemaa käsittelemään laajemmin omaa positiotaan hiphop-kentällä ja yhteiskunnassa.

  Lisää Live Nation -tapahtumia