Siirry pääsisältöön
Live Nation Finland

Paketin ostoon liittyvät ehdot (VOLBEAT 2022):

Paketit ovat avoimia kaikenikäisille. Alle 18-vuotiaiden tulee olla täysi-ikäisen seurassa. Huomioithan, että kaikkiin paketin ostajiin otetaan yhteyttä 3-5 päivää ennen varsinaista esityspäivää ja kerrotaan ​​tarkemmat tiedot aikataulusta sekä ohjeet pakettiin kuuluvien tuotteiden noutopaikasta. Tiedot lähetetään ostohetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa sähköpostia muutama päivä ennen tapahtumaa, ota yhteyttä osoitteeseen volbeatvip@superfan.live. Kaikki tavarat noudetaan paikan päältä esityspäivänä. Kaikki pakettisisällöt ja ajat voivat vaihdella markkinakohtaisesti ja niitä voidaan muuttaa milloin tahansa mistä tahansa syystä. Kaikki tapahtumat, päivämäärät, tapahtumapaikat, osapuolet, tuotteet ja mukavuudet voivat muuttua ja voidaan perua milloin tahansa oman harkintamme mukaan. Kaikki ostot ovat sitovia. Paketeissa ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Artisti, kiertue, promoottori, lipunvälittäjä, tapahtumapaikka tai muut sidoksissa olevat osapuolet eivät ole vastuussa kuluttajan ostohetkellä antamista vanhentuneista tai epätarkoista tiedoista, jotka voivat johtaa tuotteen toimittamatta jättämiseen.

Tarjolla oleviin VIP-paketteihin liittyvä vastuunrajaus

Live Nation Finland Oy (”Live Nation”) vastaa konsertista ja sinne hankitusta pääsylipusta kulloinkin voimassa olevien ehtojensa mukaisesti. Live Nation ei sen sijaan itse tuota tarjolla olevien VIP-pakettien konserttiin liittyvää lisäsisältöä eikä siten vaikuta VIP-pakettien hinnoitteluun. Live Nation ei siten vastaa VIP-pakettien sisällöstä, laadusta, toteutuksesta, aikatauluista, hinnoittelusta taikka peruuntumisista tai muusta vastaavasta tapahtumasta missään olosuhteissa. Live Nationin vahingonkorvausvastuun enimmäismäärä rajoittuu aina enintään maksetun pääsylipun hintaan eikä VIP-paketin osuutta korvata Live Nationin toimesta.

Ostamalla VIP-paketin Lippu.fi palvelusta vakuutan, että olen ymmärtänyt ja hyväksyn yllä olevan Live Nationin vastuuta rajoittavan ehdon.