Mene kohtaan Whitney - Queen Of The Night

Whitney - Queen Of The Night

Whitney - Queen Of The Night

pe 15 joulu 2023
Turku

Logomo | Turku

Ovet: 18.00

Whitney Houstonin musiikkia ja elämää juhliva ylistetty Whitney – Queen of the Night - tribuuttishow saapuu joulukuussa Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin! Kansainvälinen tribuuttishow on saanut yleisön ja kriitikot haukkomaan henkeään jo synnyinsijoillaan Lontoon West Endissä ja sen jälkeen vuosi vuodelta laajemmin ympäri maailmaa.

Ylistetyssä show'ssa päästään nauttimaan Houstonin ikonisista kappaleista, kuten "I Wanna Dance With Somebody", "Higher Love", "One Moment in Time", "I'm Every Woman", "How Will I Know", "The Greatest Love Of All", "I Will Always Love You" ja lukuisista muista hiteistä.

Upea orkesteri ja näyttävät koreografiat, häikäisevät puvustukset ja valoshow takaavat aistejä hellivän elämyksen, josta ei puutu korvakarkkia eikä visuaalisuutta. Konserttikiertue tarjoaa unohtumattoman matkan läpi legendaarisen laulajattaren uran, jonka aikana Whitney Houston myi yli 200 miljoonaa albumia ja kohosi yhdeksi kaikkien aikojen ylistetyimmistä viihdetaitelijoista.

LIPUT:
Myyntiin ma 17.4. klo 10 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alkaen 40 euroa + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Kaikki paikat ovat istumapaikkoja.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 40,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä.

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippu.fi ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippu.fin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö