Mene kohtaan The Weeknd

The Weeknd: The After Hours Tour

The Weeknd: The After Hours Tour

la 10 syys 2022
Helsinki

Hartwall Arena | Helsinki

Ovet: 17.30

Kanadalainen The Weeknd on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana mystisestä R&B-musiikin uudistajasta maailmanlaajuiseksi pop-ikoniksi.

Pitkäsoitot ”Starboy” ja tuoreimpana vuonna 2020 ilmestynyt ”After Hours” olivat globaaleja kaupallisia menestyksiä. Jälleen kerran Billboardin albumilistan kärkeen singahtaneilta teoksilta löytyy jättihittejä kuten "Blinding Lights", "Starboy", "I Feel It Coming" sekä "In Your Eyes".

Euroopan kiertue starttaa Helsingistä, joten fanit Suomessa pääsevät heti ensimmäisten joukossa kokemaan huippushow'n livenä Atlantin tällä puolella!


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 109,50€ / 99,50€ / 89,50€ / 79,50€ / 69,50€

Permannolla seisomakatsomo. Ostorajoitus 8 kpl / asiakas, verkkokaupassa ei varausmahdollisuutta.
Virallinen lipunmyyjä: Ticketmaster

My Live Nation -presale käynnissä to 4.2. klo 12 - la 6.2. klo 12. Ostorajoitus 4kpl / asiakas. Lippuja saatavilla rajoitettu määrä. Rekisteröidy ennakkomyyntiin osoitteessa www.livenation.fi/register
Live Nationin sivuilta ennakkomyynti ohjautuu Ticketmasteriin ja lippujen ostamista varten tarvitset myös Ticketmasterin tunnukset jolla kirjaudut sisään.

Pyörätuolilippuja Hartwall Arenan invakatsomoon voit ostaa verkkokaupasta tai tiedustella joko Ticketmasterin myyntipisteestä tai puhelinpalvelusta. Paikkoja saatavilla rajoitettu määrä. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita permannolle.


VIP-LIPUT - LOPPUUNMYYTY!
Kaikkiin VIP-paketteihin sisältyy konserttilippu.
Tarkemmat kuvaukset löydät alta.

Early Entry Package
Palvelumaksuineen alkaen 234,50€ Ticketmasterista

Gold Hot Ticket Package
Palvelumaksuineen alkaen 234,50€ Ticketmasterista

Silver Hot Ticket Package
Palvelumaksuineen alkaen 189,50€ Ticketmasterista

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali*
    Loppuunmyyty. Katso muut päivämäärät.
  • Platinum*
    Loppuunmyyty. Katso muut päivämäärät.

VIP-paketit

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof