Mene kohtaan Jätkäjätkät

Jätkäjätkät

Jätkäjätkät

ke 11 marras 2020
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: TBD

 

"Ykstoist ykstoist" sai positiivisen vastaanoton niin kuuntelijoilta kuin medialtakin aina Rumbasta Soundiin. Kuvaavaa on, että eri arvioissa levyä oli mahdotonta lokeroida yhden genren alle. Teoksen yhteydessä käytettiin termejä skasta punkiin, progerockista samanistiseen tunnelmointiin ja kansanmusiikkivaikutteista luomusoundiin. Tekstipoiminta Ilkka Valpasvuon levyarviosta kertoo paljon: "Tarpeen mukaan vahvistuksilla koristeltu yhdeksikkö sekoittelee näkemyksellisillä instrumenttivalinnoilla bouzoukista torviin ja haitarista kitaraan, koskettimiin ja moninaisiin lyömiin luotavaa melkoisen maukasta keitosta, jossa slaavilaisen melankolinen, mutta riehakas karnevaalitunnelma kohtaa balkanilaisen tuuttauksen ja jamaikalaisen rytmiperinteen akustisen folkahtavassa hiphop-kaavassa."

Täysin pitelemättömistä livekeikoistaankin tunnettu Jätkäjätkät palaa estradille jälleen 11.11.2020, kun kahdeksanhenkinen kokoonpano nähdään "Ykstoist ykstoist" -esikoislevynsä juhlakeikalla Helsingin Kulttuuritalolla!

Asan, Puppa J:n, Rasmus Pailoksen, Erno Haukkalan, Kim Rantalan, Ville Väätäisen, Pekka Varmon sekä Antti Kivimäen muodostaman yhtyeen debyytistä on tullut tänä vuonna kuluneeksi kymmenen vuotta. Keikalla tullaan näkemään myös Joska Josafat, joka vaikutti bändin riveissä kolmen ensimmäisen pitkäsoiton ajan. "Ykstoist ykstoist" viihtyi Suomen virallisella albumilistalla ilmestymisensä jälkeen peräti 13 viikkoa putkeen. Kokonaisuuden tunnetuimpia biisejä ovat esimerkiksi Joku saa tietää, Flygareita ja Sylissä taivaan alla.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Myynnissä*
    Alkaen 27,50 €

Tapahtuman artistit