Mene kohtaan World Vision

World Vision ja tähdet

ti 12 marras 2019
Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa. Järjestö on itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia.

World Vision ja tähdet -illassa lasten puolesta esiintyvät World Visionin lähettiläs Robin sekä Ellinoora, Jannika B, Suvi Teräsniska, Ilta sekä Saara Aalto. Kaksituntisen shown juontaa näyttelijä ja World Visionin lähettiläs Riku Nieminen. Kokonaisuutta rytmittää Sami Pitkämön johtama orkesteri.

Luvassa on erityinen konsertti, jonka tähtiloistoa kannattaa saapua todistamaan paikan päälle. Samalla yleisö pääsee tutustumaan TV-lähetyksen kulisseihin.

Konsertin avulla tuetaan kehitysmaiden lapsia. Se televisioidaan ja esitetään Nelosella 13. joulukuuta klo 20.00.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 27,50 euroa Lippupisteestä.
Huom! Lipun hinta ei sisällä eteispalvelumaksua.


Facebook-tapahtuma

Suomen World Vision on itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Se auttaa suomalaisten tuella yli 500 000 lasta ja aikuista erityisesti terveyden, ravinnon, puhtaan veden, koulutuksen, toimeentulon sekä lasten suojelemisen osalta. 
Konsertti televisioidaan ja esitetään Nelosella 13. joulukuuta klo 20.00.
 
Luvassa on erityinen konsertti, jonka tähtiloistoa kannattaa saapua todistamaan paikan päälle. Samalla yleisö pääsee tutustumaan TV-lähetyksen kulisseihi

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 27,50 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Zachris Sundell
Tiedotus: Piia Lindroos