Mene kohtaan Ty Dolla $ign

Ty Dolla $ign

su 10 marras 2019
Helsinki

Ovet: TBD

Platina- ja kultarajoja rikkonut yhdysvaltalaisartisti Ty Dolla $ign palaa Suomeen marraskuussa!Wiz Khalifan perustamassa Taylor Gang -kollektiivissa vaikuttava Ty Dolla $ign on yksi tämän vuosikymmenen nousujohteisimmista nimistä omassa genressään. Hän teki itselleen nimeä mm. ”Beach House” -mixtapeilla 2010-luvun alussa, jonka jälkeen hän nousi suuremman yleisön tietoisuuteen moninkertaista platinaa saavuttaneilla singleillään kuten Paranoid sekä Or Nah.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 29,50 / 39,50 / 48,50 euroa Ticketmasterista. Permannolla seisomakatsomo K-18, istumakatsomo sallittu.


VIP-PAKETIT:

Ty Dolla $ign Upgrade VIP-paketin voit ostaa täältä: https://tydollasign.wun.io/events/447221
Huom! Tämä on upgrade-paketti, pääsylippu tulee olla ostettuna erikseen.


Facebook-tapahtumaMyynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    29,50 € - 48,50

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof
Tiedotus: Johanna Immonen