Mene kohtaan Lamb of God

Lamb of God & Kreator: State Of Unrest Tour

Lamb of God & Kreator: State Of Unrest Tour

ti 23 marras 2021
Helsinki

Ovet: 18.00

Groove metalin jättiläinen, amerikkalainen Lamb Of God sekä teutonithrash-legenda Kreator konsertoivat marraskuussa 2021 Helsingin Jäähallin Black Boxissa. Konsertin lämmittelijänä toimii muun muassa kuluneen kesän Tuska-festivaaleilla räjähtävän show’n heittänyt amerikkalainen crossover-yhtye Power Trip.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 52 euroa Ticketmasterista. Kaikki paikat ovat seisomapaikkoja.

Konsertissa ei ikärajaa, rajattu anniskelualue K-18. Verkkokaupassa ei varausmahdollisuutta, ainoastaan ostoja. 


Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 52,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja erilliselle invakorokkeelle voit tiedustella joko Ticketmasterin lippukaupasta tai puhelinpalvelusta.
- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö
Tiedotus: Piia Lindroos

Esteettömyys

Pyörätuoliasiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä järjestäjään ennen konserttia sähköpostitse (info@livenation.fi), jotta heille voidaan informoida saapumisohjeet ennakkoon.