Mene kohtaan Blue Man Group

Blue Man Group

su 22 syys 2019
Helsinki

Ovet: 12.30

Suositusikäraja: 3+

Supersuosittu yhdysvaltalainen teatteri-ilmiö Blue Man Group saapuu tulevalla maailmankiertueellaan ensimmäistä kertaa Suomeen. Tampereella ja Helsingissä tämän vuoden syyskuussa esiintyvä Blue Man Group tunnetaan kolmen sinisen ja kaljun miehen muodostamasta triosta, joka saa yleisönsä nauramaan, juhlimaan ja riemuitsemaan kanssaan.

Esityksen kesto n. 90 minuuttia. ei väliaikaa.

SPLASH ZONE: 

Permannon ensimmäiset 5 riviä ovat nk. Splash Zone-lippuja. Huomioithan, että näillä riveillä istuville asiakkaille jaetaan sadeviitat päälle, sillä lavalta saattaa roiskua vettä tai muuta materiaalia. Nämä materiaalit ovat poispestäviä, mutta mikäli vaatteesi kaipaavat pesulapuhdistusta tai olet muuten huolissasi, suosittelemme, että ostat lippusi hieman kauempana Splash Zonea sijaitsevista katsomoista.

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen aikuiset: 59 / 74 / 89 / 99 euroa | lapset (12v. asti): 44 / 54 / 69 / 79 euroa
Ticketmasterista.

VIP-PAKETIT:
Saatavilla ainoastaan torstain ja perjantain näytöksiin.

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    59,00 € - 99,00

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- HUOM! Strobe-valoja käytetään esityksen aikana. Jos ihmiset, jotka ovat herkkiä strobe-valoille, päättävät osallistua esitykseen, heidän tulisi ilmoittaa tästä järjestyksenvalvojalle saapuessaan. Talon henkilökunnan jäsen auttaa pyynnöstä poistumaan teatterista ennen kohtauksia jossa käytetään strobe-valoja.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on täysi-ikäinen huoltaja mukanaan tapahtumassa.
- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Johan Hollsten
Tiedotus: Nora Norrlin