Mene kohtaan Ehrlich Brothers

EHRLICH BROTHERSIN SHOW SIIRTYY ENSI VUOTEEN
 
Ehrlich Brothersin kiertue siirtyy ensi vuoteen ja tästä johtuen myös kesäkuun show 6.6.2020 Helsingin Hartwall Arenalla siirtyy. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä lauantaille 28. elokuuta 2021. Vuoden 2020 keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle.

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat shown siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Jos uusi päivämäärä ei sovi, ja haluat palauttaa lippusi, olethan yhteydessä Ticketmasteriin. Lippujen palautus täytyy tehdä 6.8.2020 mennessä.

Ehrlich Brothers: Dream & Fly

Ehrlich Brothers: Dream & Fly

la 28 elo 2021
Helsinki

Hartwall Arena | Helsinki

18.00

Ovet: 16.30

”Dream & Fly” on isompi kuin yksikään aiemmin kiertäväksi suunniteltu taikashow. Saksalaiset taikurit Andreas ja Chris Ehrlich lumoavat suurimmat areenat uusilla uskomattomilla tempuillaan. Perinteisen esiintymislavan lisäksi kiertuetta varten on rakennettu myös toinen lava, joka sijaitsee suoraan yleisön keskellä.

Uskomattomassa esityksessään nämä taikuuden rokkistarat loihtivat esiin oikean, kultaisen Lamborghinin! 

Aivan uutta on myös se, että tällä kertaa saksalainen taikurikaksikko saapuu lavalle oman live-bandinsä kanssa! Live-musiikki säestää temppuja ja tuo esitykseen oman huikean äänimaailmansa. Esitys tullaan näkemään elokuussa 2021 myös Turussa.

Show on englanninkielinen.

LIPUT:

Palvelumaksuineen alk.
Aikuiset: 45 / 64 / 81 €
Lapset (12v. asti): 31 / 41 / 54 €

Virallinen lipunmyyjä: Ticketmaster

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    31,00 € - 81,00

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Tapahtuman kaikenlainen valokuvaus, videokuvaus, tai muu tallennus on ehdottomasti kielletty - pidetään taikureiden salaisuudet salaisuuksina!

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on täysi-ikäinen huoltaja mukanaan tapahtumassa. Jokaisella tapahtumakävijällä tulee olla oma lippu iästä huolimatta.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Johan Hollstén