Mene kohtaan Ehrlich Brothers

Ehrlich Brothers: Dream & Fly

la 06 kesä 2020
Helsinki

Ovet: 17.00

”Dream & Fly” on isompi kuin yksikään aiemmin kiertäväksi suunniteltu taikashow. Saksalaiset taikurit Andreas ja Chris Ehrlich lumoavat suurimmat areenat uusilla uskomattomilla tempuillaan. Perinteisen esiintymislavan lisäksi kiertuetta varten on rakennettu myös toinen lava, joka sijaitsee suoraan yleisön keskellä.

Uskomattomassa esityksessään nämä taikuuden rokkistarat loihtivat esiin oikean, kultaisen Lamborghinin! 

Aivan uutta on myös se, että tällä kertaa saksalainen taikurikaksikko saapuu lavalle oman live-bandinsä kanssa! Live-musiikki säestää temppuja ja tuo esitykseen oman huikean äänimaailmansa.

Show on englanninkielinen.

LIPUT:

Palvelumaksuineen alk.
Aikuiset: 45 / 64 / 81 €
Lapset (12v. asti): 31 / 41 / 54 €

Virallinen lipunmyyjä: Ticketmaster

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    31,00 € - 81,00

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Tapahtuman kaikenlainen valokuvaus, videokuvaus, tai muu tallennus on ehdottomasti kielletty - pidetään taikureiden salaisuudet salaisuuksina!

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on täysi-ikäinen huoltaja mukanaan tapahtumassa. Jokaisella tapahtumakävijällä tulee olla oma lippu iästä huolimatta.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Johan Hollstén