Mene kohtaan SuomiLOVE

SuomiLOVE-konsertti

la 06 huhti 2019
Helsinki

SuomiLOVE-konsertti

Hartwall Arena, Helsinki Tiedot

21.15

Ovet: 18.30

Suomalaisten rakastaman TV-ohjelman, SuomiLOVEn, tammikuussa alkava viides tuotantokausi päättyy perinteiseen tapaan päätöskonserttiin, joka tällä kertaa järjestetetään aikaisempaa isommissa puitteissa
Jenni Pääskysaaren ja Mikko Kuustosen juontaman päätöskonsertin musiikista vastaa tuttuun tapaan Ako Kiisen johtama LOVEband solisteinaan Johanna Iivanainen, Osmo Ikonen ja Noora Louhimo. Mukana menossa on myös Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble sekä Higher Ground -kuoro johtajanaan Hanna-Maria Helenius. Illan artistivieraina loistavat muun muassa Elastinen, Juha Tapio, Gasellit, Samae Koskinen ja Ida Paul & Kalle Lindroth

Suomalaisten rakastaman TV-ohjelman, SuomiLOVEn, tammikuussa alkava viides tuotantokausi päättyy perinteiseen tapaan päätöskonserttiin, joka tällä kertaa järjestetetään aikaisempaa isommissa puitteissa!

Jenni Pääskysaaren ja Mikko Kuustosen juontaman päätöskonsertin musiikista vastaa tuttuun tapaan Ako Kiiskin johtama LOVEband solisteinaan Johanna Iivanainen, Osmo Ikonen ja Noora Louhimo. Mukana menossa on myös Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble sekä Higher Ground -kuoro johtajanaan Hanna-Maria Helenius. Illan artistivieraina loistavat muun muassa Sunrise Avenue, Elastinen, Juha Tapio, Gasellit, Samae Koskinen ja Ida Paul & Kalle Lindroth.

Konsertti nähdään suorana lähetyksenä televisiossa.
Konsertin arvioitu kesto n. 2 h.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 59 / 49 / 39 euroa Ticketmasterista. Permannolla istumakatsomo.

Ostorajoitus 10 kpl / asiakas, verkkokaupassa ei varausmahdollisuutta.


VIP-PAKETIT:
VIP-pakettiin sisältyy pääsylippu. Lisätietoa pakettien sisällöstä löydät alempaa infosta.

SuomiLOVE VIP-paketti

Palvelumaksuineen alkaen 199 euroa (aikuinen) ja 169 euroa (lapsi 12v. asti)


Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 39,00 €
  • SuomiLOVE VIP-paketti*
    Alkaen 169,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on täysi-ikäinen huoltaja mukanaan tapahtumassa. Jokaisella tapahtumakävijällä tulee olla oma lippu iästä huolimatta.
- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Zachris Sundell
Tiedotus: Ansku Karlbom