Mene kohtaan Ghostemane

Ghostemane

to 24 tammi 2019
Helsinki

Ghostemane

Tavastia, Helsinki Tiedot

Ovet: 19.00


Mitä saa kun heittää tehosekoittimeen Bone Thugsin, Three 6 Mafian ja SpaceGhost Purrpin ja ripottelee päälle ripauksen psykedeliaa? Siitä tulee Ghostemane. Floridasta lähtöisin oleva muusikko ei siis ole kuin kuka tahansa räppäri: okkultismista ja synkistä aiheista kiinnostunut mies aloitti aikoinaan metalliyhtyeissä, lyöden lopulta läpi underground hip hopin saralla. Mm. paljon hypetettyjä $uicideboy$eja ja Pouyaa lämmitelleen Ghostemanen tuotannosta tunnetuimpia ovat singlet “Andromeda”, John Dee” ja “Hades” ja tuoreempaa musiikkia löytyy lokakuussa julkaistulta N/O/I/S/E -albumilta.

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 24 euroa Tiketistä.
Huom! Lipun hinta ei sisällä eteispalvelumaksua.

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali*
    Loppuunmyyty. Katso muut päivämäärät.

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus konserteissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:

Live Nation Finland
Promoottori: Valter Filosof