Videot

    Lisätietoa

    Uusi monsteri Flat Earth nostaa päätään.

    Joistain heistä olet kuullutkin, toisista ehkä et. Mutta sillä ei nyt ole merkitystä. Sillä sen sijaan on, että Linde, Gas, Niclas ja Anthony ovat nyt yhdessä, uudessa upeassa bändissä nimeltä Flat Earth.

    Vaikka ryhmän muusikot ovat keränneet kannuksensa nykyistä bändiään paljon isommissa ympyröissä (HIM, Amorphis, Polanski) helsinkiläinen Flat Earth on kaikkea muuta kuin tavallinen "superprojekti". Nelikossa yhdistyy kauniisti rakkaus musiikkiin, soittajien uniikki osaaminen ja monissa liemissä todistettu karisma. Kirsikkana kakun päällä yhteissoiton dynamiikasta voisi kuvitella, että miehet ovat soittaneet yhdessä vuosikausia.

    Flat Earthin musiikilliset tienviitat osoittavat vaihtoehtorockin kultaisiin vuosiin ja kumartavat kohteliaasti raskaan rockin esi-isille. Koko komeuden kuorruttaa hyppysellinen haikeaa psykedeelisyyttä. Musiikki on magneettisen melodista ja ilahduttavan vapautunutta. Sen painostavuudessa ja melodisuudessa kuulija saa kauneutta ja karheutta samassa paketissa.

    Gasin ja Niclaksen ryhdikäs rytmidynamiikka petaa täydellisen kiitoradan Linden kitarasooloille viilettää vapaasti ja Anthonyn mietteliään alakuloinen ja melankolinen laulu antaa bändin sointiin säväyksen sisäänpäin kääntynyttä epätoivoisuutta. Tämä soundi erottaa Flat Earthin kaikista muista kuulemistasi bändeistä.

    Lisää Live Nation -tapahtumia