Mene kohtaan Toruk - Cirque du Soleil

Toruk - Cirque du Soleil

la 18 touko 2019
Helsinki

Ovet: 17.00


TORUK – The First Flight tuotannossa Cirque du Soleil tuo uniikilla mielikuvituksellisella tyylillään James Cameronin kuvaileman AVATAR-maailman eloon ilmiömäisen visuaalisuuden, elokuvaa jäljittelevän lavatuotannon ja musiikin, sekä maagisen taituroinnin keinoin.

LIPUT

Alle 3-vuotiaat voivat olla vanhempien sylissä ilman lippua. Jos lapselle halutaan oma paikka, on lapselle ostettava oma lippu.

Palvelumaksuineen alkaen aikuinen 69 € / lapsi 12v. asti 56 € Ticketmasterista.

Cirque du Soleil on ottanut käyttöön lippujensa hinnoittelussa maailmanlaajuisesti yhä yleisemmäksi tulleen dynaamisen hinnoittelun. Dynaaminen hinnoittelu mahdollistaa kuluttajalle lipunhintojen edullisen hinnan heti myynnin alkuvaiheessa. Vastaavasti tapahtuman lähestyessä, lipunmyynnin vilkastuessa suosituimmissa näytöksissä saattaa olla käytössä kalliimmat lipunhinnat. Käytännössä asiakas hyötyy hinnoittelusta ostaessaan liput ajoissa, jolloin myös paikkojen saatavuus on parempi.

VIP-PAKETIT:
Saatavilla ainoastaan torstain 16.5. klo 19 näytökseen


Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 56,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on täysi-ikäinen huoltaja mukanaan tapahtumassa.
- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Johan Hollsten
Tiedotus: Ansku Karlbom