Per Gessle's Roxetten konsertti Espoon Metro Areenalla on aikataulullisista syistä jouduttu siirtämään maanantaille 12.11. Samalla konserttipaikka vaihtuu Metro Areenasta Helsingin Kulttuuritaloon.

Konserttipaikan vaihtuessa pyydämme kaikkia asiakkaita vaihtamaan Metro Areenalle ostetut liput uusiin, Kulttuuritalolle käyviin lippuihin. Mikäli uusi konserttipäivä ei käy, on liput mahdollista palauttaa. Tarkemmat vaihto- ja palautusohjeet alla.

Artisti ja Live Nation pahoittelevat konsertin siirtymistä.

Per Gessle's Roxette

ma 12 marras 2018
Helsinki

Per Gessle's Roxette

Kulttuuritalo, Helsinki Tiedot

Ovet: 19.00

Huippusuositun, klassikoiksi muodostuneista hiteistä tunnetun ruotsalaisen Roxetten lauluntekijä Per Gessle lähtee syksyllä Euroopan kiertueelle. Kiertue keskittyy Roxetten kappaleisiin.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 49 € Ticketmasterista.

-----------------------------

Konserttipaikan vaihtuessa pyydämme kaikkia asiakkaita vaihtamaan Metro Areenalle ostetut liput uusiin, Kulttuuritalolle käyviin lippuihin Ticketmasterin Palvelupisteissä 15.10.2018 mennessä.  Liput vaihdetaan vastaavan hintakategorian katsomoon, korvaavia paikkoja on Kulttuuritalolta varattu tarvittava määrä. Vaihto ei aiheuta asiakkaille lisäkuluja. Mikäli uusi konserttipäivä ei käy, on liput mahdollista palauttaa. 


LIPPUJEN VAIHTO:

Lippujen vaihto onnistuu lippukaupassa ilman kuluja. Ticketmasterin lippukaupat löydät täältä: http://www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.html . Käythän vaihtamassa liput 15.10.2018 mennessä.

Mikäli uusi aika ei jostain syystä sovi, niin liput voi myös palauttaa.


LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:

- Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
- Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
- Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.
Lippujen palautus tulee tehdä 15.10.2018 mennessä.

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO

Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite.

Myynnissä!

Normaali*

49,00 €

Osta Lippuja Löydä haluamasi liput. Näytä kaikki liput

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 49,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä! 
- Äänenvoimakkuus konserteissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulon suojaamiseksi. 
- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on konsertissa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma pääsylippu.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Lisätietoja ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin (esim. konserteissa kuvaaminen, turvallisuus) löydät FAQ-osiostamme.

Facebook-tapahtuma

LISÄTIEDOT:

Promoottori: Zachris Sundell
Tiedotus: Ansku Karlbom

Myynnissä!

Normaali*

49,00 €

Osta Lippuja Löydä haluamasi liput. Näytä kaikki liput